Bu kadın da kim? Madonna’nın yeni görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi!

Ünlü şarkıcı Madonna, Grammy Ödülleri’ndeki görüntüsüyle tüm dünyayı şaşkına çevirdi! Pop müziğin kraliçesini görenler kendilerini “estetik kurbanı” demekten alıkoyamadı…

Geçtiğimiz Pazar günü, Grammy Ödülleri’ne katılan Madonna’yı görenler şaşkına döndü. Ünlü şarkıcının hayranları, Madonna’nın görüntüsüne ilişkin endişelerini gizleyemediler.

Grammy Ödül Töreni’ne konuşması damga vurdu: Tüm asilere teşekkürler!

64 yaşındaki ünlü pop yıldızı, Pazar akşamı gerçekleşen Grammy Ödülleri’nde Sam Smith'in performansından önce sunum yapmak üzere sahne aldı. Konuşmasında, davetlilere ve töreni evde izleyen seyircilere seslendi. Madonna, "Kendilerine yeni bir yol açan ve tüm bunların zorluklarını üstlenen tüm asilere teşekkür etmek için buradayım." dedi.

Madonna, ülkesindeki müzik endüstrisine dair “Dışarıdaki tüm baş belalarına karşı hazırlıklı olmanız ve korkusuzluğunuzun altını çizmeniz gerekiyor" dedi.

Yıllara meydan okuyan süperstar, "Görülüyorsunuz, duyuyorsunuz ve hepsinden önemlisi takdir ediliyorsunuz” diyerek hayranlarına minnettarlığını dile getirdi.

Twitter’da gündem Madonna’nın konuşması değil, görüntüsüydü.

Ünlü şarkıcı tüm bu mesajları verirken, izleyenleri dikkati tamamen yüzündeki değişimdeydi. Twitter’daki kullanıcıları birçoğu, şarkıcının “tanınmaz halde” olduğunu yazdı

“Kim olduğunu söylemeseydi asla tanıyamazdım!”

Bu kadın da kim? Madonna’nın yeni görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi!

Twitterda bir kullanıcı, "Madonna olduğunu açıklamasalardı, Grammy'de sunum yapan bu kişinin kim olduğu hakkında hiçbir fikrim olmayacaktı." yorumunu yaptı. Tweet’lerin ardı arkası kesilmeyen o gecede, Madonna hayranları ünlü popstarı, aktris “Drew Barrymore” ile karıştırdı!

Yakın plan çekim yapılmaması için ısrar etmiş

Geceye katılım sağlayan ve ismini vermek istemeyen kişiler ise çarpıcı bir iddia ortaya attı! Madonna’nın Grammy Ödülleri konuşması sırasında özellikle yakın plan kamera tarafından çekilmek istemediğini ve bu konuda ısrarcı olduğunu belirttiler. Bu iddia üzerine sosyal medya çalkalanmaya devam etti ve kullanıcılar “Loş ışıklar altında yakın çekimsiz bir Madonna! Bunu istediği çok belli.” Yorumlarını yaptılar.

Kendi hayat hikayesini anlattığı filmi adeta “Arap saçına” döndü

Madonna’nın 2020’de çekileceği duyurulan ve kendi hayat hikayesini anlattığı filmi süresiz olarak iptal edilmişti. Film Madonna’nın kendisi tarafından çekilecek ve sanatçıyı “Julia Garner” canlandıracaktı.

Film resmi olarak 2020'de duyurulmuştu ancak çekimler 2022'ye kadar ertelendi. Madonna’nın özel olarak yazılan iki senaryoyu da beğenmediği iddia ediliyor.

Bu kadın da kim? Madonna’nın yeni görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi! ile ilgili etiketler Madonna estetik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.