Bu kadarına da pes: Uzaylı olmak isteyen adamın son yaptığı dehşete düşürdü! Parmaklarını kesti...

Fransa'da yaşayan 33 yaşındaki Anthony Loffredo, korkunç olma yolunda hızla ilerliyor. Vücudunun neredeyse tamamında dövme bulunan adam 'siyah uzaylı' olmak istediği için sol elindeki iki parmağını kestirdi. Sosyal medya hesabından ameliyat sonrası hallerini paylaşan Loffredo, uzaylı tasvirindekine benzer bir şekilde elini pençe biçimine getirmek istediğini söyledi.

Daha önce dilini, üst dudağını ve burnunun bir kısmını kestiren 33 yaşındaki Fransız Anthony Loffredo, şimdi de siyah uzaylı olmak istediği için sol elindeki iki parmağını kesti. 

GÖZ BEBEKLERİNE KADAR DÖVMELİ

Göz bebeklerine kadar dövme yaptıran ve vücudunun geçirdiği dönüşümle pek çok kişiyi şoke eden görüntüsüne rağmen Loffredo hedefinin yalnızca yüzde 34’üne ulaşabildiğini söylüyor.

Bu kadarına da pes: Uzaylı olmak isteyen adamın son yaptığı dehşete düşürdü! Parmaklarını kesti...

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Loffredo, Insragram’da Black Alien Project (Siyah Uzaylı Projesi) isimli hesabından vücudunun fotoğraflarını sık sık paylaşıyor.

Yüzük ve serçe parmağının olması gereken yerde dikiş izleri bulunan elinin fotoğrafını paylaşan Loffredo, "İç huzurumu geliştiriyorum" dedi.

Bu kadarına da pes: Uzaylı olmak isteyen adamın son yaptığı dehşete düşürdü! Parmaklarını kesti... - Resim : 2

"KORKUNÇ BİR KARAKTERİN YERİNE GEÇMEYİ SEVİYORUM"

Fransız yayın kuruluşu Midi Libre’ye 2017’de verdiği röportajda Loffredo şunları söylemişti:

"Çok küçük yaşlardan itibaren insan vücudundaki mutasyon ve dönüşümlere tutkuluyum. Korkunç bir karakterin yerine geçmeyi seviyorum. Sık sık bir yere yerleşirim ve özellikle geceleri karanlık sokaklarda karakteri canlandırırım. Oynadığım rolle aramdaki karşıtlığı keşfediyorum."

 Kaynak: Independent Türkçe

Bu kadarına da pes: Uzaylı olmak isteyen adamın son yaptığı dehşete düşürdü! Parmaklarını kesti... ile ilgili etiketler Dövme Sosyal Medya siyah uzaylı parmak Anthony Loffredo
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.