Bu kadarına da pes! Ehliyet sınavında hazırlanan kopya düzeneği polisi bile şaşırttı!

Gaziantep'te yabancı uyruklu bir şahıs ehliyet sınavına girmek için öyle bir kopya düzeneği yaptı ki görenler hayrete düştü. Sınav geçme karşılığında 10 bin lira ödeme yaptığını da iddia eden şahısın üzerinde elbisesinin yaka kısmının içine dikilmiş vaziyette kamera ve modem ile kulak içi kulaklık ele geçirildi.

Gaziantep'te geçtiğimiz haftalarda Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi'nde bulunan E-sınav merkezinde şoke eden bir olay yaşandı. 

İddiaya göre, A.M. isimli yabancı uyruklu bir şahıs, ehliyet sınavına girmek için E-sınav merkezine geldi. Şahıs, sınav alanına girmek için X-ray cihazından geçerken cihazın uyarı vermesi ve şahsın şüpheli tavırları üzerine arama yapılmasına karar verildi.

Bu kadarına da pes! Ehliyet sınavında hazırlanan kopya düzeneği polisi bile şaşırttı!

KIYAFETE DİKİLMİŞ KAMERA VE MODEM İLE KULAK İÇİ KULAKLIK DÜZENEĞİ

Yapılan aramalar sırasında şoka uğrayan ekipler, şahsın kıyafetinin yaka kısmına dikilmiş vaziyette kamera ve modem ile kulak içi kulaklık düzeneği ele geçirdi. Şahsın üzerindeki kopya düzeneğinin görevliler ve polis ekipleri tarafından tespit edildikten sonra güçlükle sökülerek çıkarılmaya çalışılması ise dikkat çekti. Şahsın kopya düzeneği ve sınav geçme karşılığında 10 bin lira ödeme yaptığı da iddia edildi.

Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıs, yapılan işlemlerinin ardından sınır dışı edilirken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Bu kadarına da pes! Ehliyet sınavında hazırlanan kopya düzeneği polisi bile şaşırttı! - Resim : 2

Bu kadarına da pes! Ehliyet sınavında hazırlanan kopya düzeneği polisi bile şaşırttı! - Resim : 3

Bu kadarına da pes! Ehliyet sınavında hazırlanan kopya düzeneği polisi bile şaşırttı! ile ilgili etiketler ehliyet Sınav düzenek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.