"Bu kadarına da pes" dedirten anlar: Lüks aracın otoyol ücreti ödememek için oyunu ortaya çıktı

İstanbul Tuzla'da lüks aracın şoförü otoyol geçişinde ücret ödememek için yaptığı kurnazlık tepki çekti. Lüks aracın sürücüsü katlanır plaka sistemi ile ücret ödemekten kaçtığı görüldü. Başka bir araçtan çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Köprü, otoyol gibi ücretli yollarda geçiş ücretlerini ödemek istemeyen sürücüler yeni yöntemlere başvurmaya başladı. Bez, çamur ve kağıtla plaka kapatan sürücülere rastlanırken, bir cip sürücüsü ise katlanır plaka sistemiyle görüldü.

"Bu kadarına da pes" dedirten anlar: Lüks aracın otoyol ücreti ödememek için oyunu ortaya çıktı

Tuzla mevkiinde seyir halindeki cip sürücüsünün, ücretli otoyola girdiğinde katlanır sistemle plakasını gizlediği görüldü. Çevredeki sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

"Bu kadarına da pes" dedirten anlar: Lüks aracın otoyol ücreti ödememek için oyunu ortaya çıktı - Resim : 2

"ALTINDAKİ ARABAYA BAK, HESABINI YAPTIĞI PARAYA BAK"

Söz konusu durumu videoya alan kişi, gördükleri karşısında şaşkına dönerken, ''Adam çağ atlamış. Ne adamlar var. 3 kuruş vermemek için yapılanlara bak. Altındaki arabaya bak, hesabını yaptığı paraya bak'' dedi.

"Bu kadarına da pes" dedirten anlar: Lüks aracın otoyol ücreti ödememek için oyunu ortaya çıktı - Resim : 3

Gizli plaka, elektrikli plaka ya da kumandalı plaka adlarıyla internette satışı yapılan plakaların fiyatları bin 500 lira ile 3 bin lira arasında değişiyor.

"Bu kadarına da pes" dedirten anlar: Lüks aracın otoyol ücreti ödememek için oyunu ortaya çıktı ile ilgili etiketler Tuzla otoyol ücret lüks araç plaka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.