Bu kadarına da pes artık! Kadın sürücü seyir halindeki araçtan inerek dans etti!

Sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri hayrete düşürdü. Biri sürücü olmak üzere iki genç kadın, araç seyir halindeyken aniden otomobilden inerek kapı açık bir şekilde otomobille beraber dans etti. O anları bir de çok büyük bir başarıymış gibi telefon kamerasına çeken kadınlar videonun sonunda ise kötü bir sürprizle karşılaştı.

Kadın bir sürücü, aracı seyir halindeyken otomobilden inerek kapılar açık bir şekilde dans etti. O esnada araçta bulunan bir diğer kadın da şoförle aynı hareketi yaparak aracın kapıları açık bir halde tehlikeye davetiye çıkardı. 

ARAÇTAN İNEREK DANS ETTİLER

Bir arkadaşları tarafından da kameraya çekilen kadınlar müzik eşliğinde boş halde giden aracın yanında yaptıkları çok normal bir şeymiş gibi dans etti.

Bu kadarına da pes artık! Kadın sürücü seyir halindeki araçtan inerek dans etti!

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Hem kendi hayatlarını hem de o sırada yolda bulunan diğer insanların hayatını tehlikeye sokan kadınlara sosyal meydada tepki yağdı. 

 

BOŞ HALDE ÇALIŞAN ARAÇ KAZA YAPTI

Sürücü mahalini boş bırakarak dans eden kadınların aracı ise öndeki bir otomobile vurdu. O kaza anı da saniye saniye kameraya yansıdı. 

 

Bu kadarına da pes artık! Kadın sürücü seyir halindeki araçtan inerek dans etti! ile ilgili etiketler Otomobil Araç Kadın Sosyal Medya Sürücü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.