Elektrikli bisiklet üzerinde tehlikeli yolculuk...

Konya'da 4 kişilik ailenin elektrikli bisiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı. Bisiklet üzerinde ayak uçlarında güçlükle durabilen çocuğun, düşmemesi ise olası bir faciayı önledi.

Görüntüler saat 18.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde kaydedildi. Üzerinde ikisi çocuk 4 kişinin bulunduğu elektrikli bisiklet önce kırmızı ışıkta geçerek hem kendileri hem de diğer araç sürücülerini tehlikeye soktu.

Elektrikli bisiklet üzerinde tehlikeli yolculuk...

Yoluna devam eden bisiklet üzerinde yolcu olarak bulunan çocuklar dikkat çekti. Oturacak yer olmaması nedeniyle bir yandan ayak ucuyla bisikletin pedal kısmına basan ve bir yandan da annesini tutan çocuğun düşmemesi ise olası bir faciayı önledi. Yoğun araç trafiğinde bir süre böyle ilerleyen elektirikli bisiklet, daha sonra bir parka gelerek durdu.

Elektrikli bisiklet üzerinde tehlikeli yolculuk... ile ilgili etiketler Konya elektrikli bisiklet çocuklar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.