Bu kadarı da pes artık dedirtti! Kızının ameliyat parasını alıp kaçan kişi Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde'de ortaya çıktı!

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında yeni bir skandal ortaya çıktı. Kızının ameliyat parasını alıp aşığına kaçan kişinin eşi çareyi televizyona çıkmakta buldu! İşte akıl almaz olayın detayları…

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında yine akıl almaz bir olay gündeme geldi. Programa katılan Necdet Bey, Rabia adlı hasta kızları için evde tuttukları 18 cumhuriyet altının alıp sosyal medyada tanıştığı adama kaçan eşi Nazmiye’nin bulunmasını istedi.

Sağlık problemleri yaşadığı öğrenilen genç kızın ameliyat ve tedavisi için kenara ayrılan altın geri istendi. Bu duruma düşmesinin nedeninin annesi olduğunu ifade eden genç kız, programda yardım istedi. Altınları alıp kaçtığı iddia edilen Nazmiye Hanım ise program ekibine konuştu.

ALTINLARI ALIP BAŞKA ADAMA KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ!

Bu kadarı da pes artık dedirtti! Kızının ameliyat parasını alıp kaçan kişi Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde'de ortaya çıktı!

Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programına katılan Necdet Bey, eşinin evde kızları için tuttukları altınları alarak sosyal medyadan tanıştığı bir adama kaçtığını iddia ederek Serap Paköz’den yardım istedi. Kızları Rabia ise program ekibine yaptığı açıklamada anne ve babasının sürekli tartıştığını ifade etti.

Eşine şiddet uyguladığı ortaya çıkan Necdet Bey ise iddialarını sürdürdü. Serap Paköz ise medeni bir şekilde bitirseydin altınlarının da gitmeyeceğini söylemesi dikkat çekti. Mağdur olduğunu ifade eden genç kız ise annesini asla affetmeyeceğini söyledi.

YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI!

Kızları Rabia’nın tedavisi için kenarda duran 18 cumhuriyet altının alıp sosyal medyada tanıştığı bir adama kaçtığı ifade edilen Nazmiye Hanım’la ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı. Serap Paköz ise genç kızın annesinin Yusuf diye bir adamla beraber olduğundan emin olup olmadığı sorusu ise dikkat çekti.

Nazmiye Hanım’ın sosyal medyadan tanıştığı iddia edilen Yusuf Bey ise Serap Paköz’ün ekibini aradı. Ortaya atılan çirkin iddialar sonrasında canlı yayında yeni tartışmalar da yaşandı. Sosyal medyanın da gündeminde yer alan Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında yaşanan olay büyük tepki çekti.  

Bu kadarı da pes artık dedirtti! Kızının ameliyat parasını alıp kaçan kişi Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde'de ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.