Bu kadar da olmaz! Aralarına aldıkları arkadaşlarını acımasızca dövdüler

Gaziantep'te bir grup arkadaş, aralarına aldıkları bir gece bıçak çekerek acımasızca dövdü. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansırken olayla ilgili 2 şüpheli tutuklandı.

İddiaya göre, bir grup genç, bilinmeyen bir nedenle husumetli oldukları öne sürülen başka bir genç Erdal K.'yı aralarına alarak uzun süre öldüresiye darp etti. Öfkesi bir türlü dinmeyen gençler, daha sonra da Erdal K.'ya bıçak çekerek yaralamaya çalıştı. O anlar ise gençlerden biri tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.

Bu kadar da olmaz! Aralarına aldıkları arkadaşlarını acımasızca dövdüler

BIÇAK ÇEKTİLER, TEKME VE TOKATLA SALDIRDILAR

Cep telefonu ile kaydedilen dehşet anları bu kadar da olmaz dedirtti. Görüntülerde, gençlerden birinin araya aldıkları diğer gencin kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine kaskla vurma, bıçak çekilme ve tekme tokat saldırılma anları yer aldı. Yaşanan olay sonrası çalışma başlatan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, 4 şüphelinin yakalandığını ve şüphelilerden 2'sinin tutuklandığını açıkladı.

Bu kadar da olmaz! Aralarına aldıkları arkadaşlarını acımasızca dövdüler - Resim : 2

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "10.02.2022 tarihinde Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde bir parkta meydana gelen E.K. isimli müştekiye yönelik yağma olayı ile ilgili olarak birimlerimizce yapılan çalışmalar sonucu olaya karıştıkları tespit edilen 4 suça sürüklenen çocuk yakalanmış, 13.02.2022 tarihinde adli mercilere sevk edilen suça sürüklenen çocuklardan 2'si nitelikli yağma suçundan tutuklanmış, diğer 2'si ise serbest kalmıştır" ifadelerine yer verildi.

Bu kadar da olmaz! Aralarına aldıkları arkadaşlarını acımasızca dövdüler - Resim : 3

Bu kadar da olmaz! Aralarına aldıkları arkadaşlarını acımasızca dövdüler ile ilgili etiketler Gaziantep dayak kask bıçak tekme
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.