Bu iğrenç paylaşımı bir vekil yaptı!

Diyarbakır, Mardin ve Van belediyelerine kayyum atanması konusunda Levent Gültekin ile sosyal medyada tartışan HDP'li eski vekil Hasip Kaplan, 'orta parmak' hareketi çekti.

Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanları'nın görevden alınmasına yönelik sosyal medyada en ilginç tartışma Hasip Kaplan ile gazeteci Levent Gültekin arasında geçti. İki isim görevden almaları eleştirirken fikir ayrılığına düştüler.

Levent Gültekin, olayın 'millet iradesine yapılmış bir darbe' olduğunu belirterek, "Bu Kürtlere yapılmıştır" demenin ayrımcılık olacağına dikkat çekti.

Bu mesaj üzerine ikili arasında şöyle bir yazışma geçti:

Bu iğrenç paylaşımı bir vekil yaptı!
HASİP KAPLAN'IN ORTA PARMAK İŞARETİ

Tartışmanın tam bu noktasında Hasip Kaplan'dan edepsiz bir işaret geldi. İlk anda herkes bu işareti Levent Gültekin'e yapılmış olarak gördü.

Bu iğrenç paylaşımı bir vekil yaptı! - Resim : 2

Ardından ikili arasındaki yazışma şöyle devam etti:

Bu iğrenç paylaşımı bir vekil yaptı! - Resim : 3

Bu iğrenç paylaşımı bir vekil yaptı! ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır Mardin Van Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.