Bu hafta hangi burcu neler bekliyor?

Astrolog Hande Güç Onur yazdı...

Geçtiğimiz hafta önemli bir Yeniaydan çıktık. Sistemde bazı işleyiş ve düzenleme gerektiren durumlarda değişimler öngörmüştük. Çevremizi saran koşullarda evcil hayvanlarla ilgili konu ve kavramların da olabileceğini söylemiştik. Gökyüzü yine çalıştı maalesef ve evcil hayvanlarla ilgili çok acı gündemlerle karşı karşıya kaldık. Vicdanlarımız sınandı adeta. Zaten insanoğlu sınamalar döngüsüyle ilerleyen bir sisteme tabi. Üzülerek söylemeliyim ki köpeklere, evcil hayvanlara yapılan bu zulmün geri dönüşü Mayıs ortası itibariyle aşikar olacaktır. Umuyorum ki Yeniayı yöneten Jüpiter gezegeni ve Yay temasına istinaden, hayvanların gerçek anlamda korunacağı yeni denetlemeler ve kanunlar yürürlüğe girsin ve insanlık sorumluluğunu alabilsin. Yaşanan kötü olaylar gelecekte yönetimin daha doğru çalışmasına vesile olsun. Sistem, geliştirdiğimiz iradeye ve farkındalığa bakar aksi halde cezamızı keser... Sirius teması devreye girmeden, dilerim bu canice yaklaşımları bir nebze telafi etmeye çalışırız insanoğlu olarak. Astrolojide köpekler Sirius Yıldızı ile temsil edilir. Hesabı da Sirius kesecektir vakti geldiğinde. Tüm kaybettiğimiz patili dostlarımızla gökkuşağı köprüsünde buluşacağız bir gün... Acı çeken onlar gibi gözüksede sınanan insanlık vicdanıdır her zaman unutmayın...

 Bu hafta hangi burcu neler bekliyor?

Yeniayda önemli bir vurgu vardı.  Merkür ve Venüs Antares sabit yıldızındaydı. Bu günlerde keskin sirkenin zararı küpüne olur demiştik. Diline, üslubuna hakim olmayan, dürtüselligini, öfkesini dogru yönetemeyenin zararlı çıkacağını vurgulamaştık. Yay Burcunun gölgesine  düşmemek, fanatiklesmemek, abartmamak önemliydi. Yapamayacağımız sözler vermemek, dengede kalmak... Etik ve ahlaki değerlerden oluşan rotamizdan sapmamak... Akista kaybolmadan, akışa direnmeden ona yön verebilmekti önemli olan... Bunu yapabilenlere de şifalanma vaadediyordu gökuüzü. Etki hala devam ediyor.

 

Geçtiğimiz hafta, Güneş, Merkür ve Venüs Marsa karşıt açıya, Neptün karesiyle de T kareye doğru gidiyordu, bir yandan da Merkür ve Venüs Uranüs'e 150 derecelik açıya. Yani bu hafta dengede kalamayanı önümüzdeki hafta hırpalayabilirim uyarısı yapıyordu sistem. Evet geldiğimiz haftada bu açılar gerçekleşiyor olacak. Anlamı ise ilişkilerde agresyon, dürtüsellike had safhada olabilecek. Bazı değişimler sert şekilde hayat buluyor olabilecek. Kavgacı, sert bir uslubumuz olabilecek. Sinirlerimiz oldukça gergin olabilecek. İlişkilerde, iletişimde olduğumuz kişilerle, evrak işleri, imza attığımız her türlü anlaşmada aldanmaya kandırılmaya açık olabileceğiz. Venüs Neptün karesi kurban rolüne de düşürebilir bizi ilişkilerde bunu da unutmayalım. Haftasonu itibariyle gerek ülkemiz, gerekse tüm dünyada pek çok çatışma va saldırgalık hatta fanatik taraftarların yaptığı taşkınlıklara dair abartılı haberler gelmeye başladı. Doğrudan bu açılar ve Yay teması ile alakalı konular çalışıyor. Lütfen dikkatli olalım.

 

Enerji bu eğilimle akarken sağaltıcı bir açı da var gökyüzünde. Satürn, karmanın lordu Satürn, Venüs ve Merkür'e sekstil, Mars'a ise trine konumda. İlişkilerinde, işinde gücünde, sözünde, davranışında iradene hakim ol, sorumluluğunun bilincinde ol diyor gökyüzü. Bu yapıda disiplinle ilerlersen sana ilişkilerinde de, anlaşmalarında da, finansal hayatında da destek olur, sağlam adımlar atabilmeni sağlarım diyor.

 

Bu hafta Merkür de Mars da hem deklinasyon dışı, hem karşıt, hem de Neptüne kareler; Mars bir de retro pozisyonda... Ne dediğimizi, ne anladığımızı zaten çok da algılamıcaz, üstelik uslubumuz kırıcı olabilecek. Bu hafta mümkün olduğunca kendi alanımızda kalmak bizi bazı olumsuz durumlardan uzak tutacaktır. Gökyüzü iletişim kazalarına ve hırpalanmış ilişkilere çok açık. Yine akciğerler, sinirler, eller vücüdümuzda dikkat etmemiz gereken organlarımız. Kazalar, sakarlıklar... Yanlış gönderilen mesajlar, istenmedilen sarf edilen kırıcı sözler... vb. durumlar oluşabilecek. Tabi trafikte de dikkatli olmakta fayda var. Dolandırıcılığa karşı da ayrıca dikkatli olmamız gereken bir hafta.

 Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 2

Venüs'ün aldığı bu sert açılar da garanti görmediğimiz, emin olamadığımız finansal yatırımlara  karşı bizi uyarıyor. Piyasalar bu hafta dalgalanır gibi gözüküyor.

 

Gelelim tek tek burçların alacağı etkilere ...

 

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR  : Sevgili Koç Burçları uzak akrabalarınızla, eğitim aldığınız kişilerle, eşinizin kardeşleriyle, yine kendi kardeşiniz ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bu hafta dürtülerinizi kontrol edin, fevri davranışlardan kaçının. İletişim krizlerine açıksınız. Özellikle seyahat edecek, trafikte çok vakit geçirecek olan sevgili Koçlar lütfen dalgınlıklara kazalara karşı dikkatli olun. İhracat, ithalat yapanlar finansal krizlere açıklar. İlişkilerinizde kuramadığınız denge bu hafta sizleri depresif bir hale sokabilir bu nedenle irade çalıştırın. Yakın arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin desteğini göreceksiniz. Belki de onlar sayesinde isteklerinizi şekillendirecek bir takım planlar yapabilecek, sağlam adımlar atabileceksiniz.

 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR : Sevgili Boğa Burçları, bu hafta atacağınız finansal her türlü adımda kandırılmaya, dolandırılmaya karşı uyanık olun. Gelir gider dengenizi iyi ayarlayın. Sağlığınızla ilgili beklenmedik odemeler çıkabilir. Eşinizi parasıyla ilgili bir takım problemler gündeme gelebilir. Özellikle bazı isteklerinizle ilgili para harcarken gerçekçilikten uzaklaşabilir, yanılgıya düşebilir, hatalı kararlar alabilirsiniz. Beklemenizde fayda var. Ama kariyerinizde disiplinle ilerlediğiniz takdirde ortaklık dahil tüm finansal alanlarda destek görmeniz mümkün ve sağlam adımlar atmanızı destekleyecek gökyüzü. Yakın arkadaşlarınızdan öz değerlerinizi zedeleyici, gereksiz tavırlara maruz kalabilirsiniz, dikkatli olun hatta karşılık bile vermeyin.

 Bu hafta hangi burcu neler bekliyor? - Resim : 3

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER : Sevgili İkizler Burçları, bu hafta eşiniz, partneriniz, ortaklarınız ve açık rekabet halinde olduğunuz kişilerle olan iletişiminize dikkat edin. İlişiki ve iletişim krizlerine açıksınız. Zaten kafaların, algının iyice dağıldığı, karşılıklı anlaşmanın güçleştiği konumlar mevcutken gereksiz tadsızlıklar yaşamayın. Yurtdışı bağlantılı konularla ilgili, bir eğitim, seyahat ya da ticaret olabilir, ciddi planlar yapabilirsiniz bu günlerde. Yurtdışında biriyle ilişki gündemi hatta ciddi ilişki gündemi de getirebilir size bu süreç. Kariyer alannında atacağınız adımlara bu dönem dikkat etmekte fayda var.

 

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER : Sevgili Yengeç Burçları, çalışanlarınız, hizmet aldığınız, verdiğiniz kişiler, çalışma ortamındaki arkadaşlarınızla olan ilşkilerinizde ani ve kontrolsüz krizlerle karşılaşabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız ortamı karıştırabilir. Fevri ve dürtüsel davranmamaya, olayları büyütmemeye çalışın. Beklediğiniz bir kredi, ödeme vb. sizi iş hayatınızda destekelyebilir. Bu alanda sağlam başlangıçlar olası. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Özellikle mental olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Yurtdışı bağlantılı her türlü işinizde kafanız bu ara net olamayacaktır.

 

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR : Sevgili Aslan Burçları, sizler bu hafta aşk hayatınızda partnerlerinizle, aile içinde de çocuklarınızla ters düşmemeye çalışın. Çünkü hem karşılıklı birbirinizi anlamanız güç olacak, hem üzücü sözler sarfedebileceksiniz. Zaten Aslanlar biraz kibir ve ego çalıştırabilen bir gruptur bu nedenle iletişim iyice güçleşebilir. Küçük bir anlaşmazlık bir anda alevlenebilir. Buna dikkat edelim. Ayrıca Borsa vb. oyunlarda da bu hafta dikkatli olmalısınız. Satürn hala karşı evinizde eşle olan ilişkilerde ve ortaklıklarda da kısıtlandığınız bir enerjidesiniz. Ama bu alanda gereken sorumlulukları alırsanız aşk hayatınızda sağlam adımları atabileceksiniz.

 

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR : Sevgili Başak Burçları, iş ve aile  hayatınız arasında denge kurmanız gereken bir haftadasınız. Aile bireylerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilir, konuları çözeyim derken daha fazla tartışmaya saplanabilirsiniz. o nedenle bu hafta mümkün olduğunca tartışmaların hiç başlamamasına odaklanın. Algımızın net çalışmadığı bir dönemde olduğumuzu unutmayın hatta sizi durduracak sey de bu olmalı bu hafta zaten. Günlük yaamınızda ev hayatınızda sorumluluklarınızı üstlendiğiniz takdirde aile bireyleriyle olan ilişkiniz zaten rahatlayacaktır. Bu hafta bunu ihmal etmeyin en güzeli.

 

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER : Sevgili Terazi Burçları, sizlerde yakın çevreniz, buna komşularınızı da dahil edebiliriz, kardeşleriniz, kardeş gib gördüğünüz yakınlarınızla gereksiz tartışmlardan kaçının. Sözlerinizi tartarak ilerleyin. Karşı taraf bunu yapamıyorsa bir Terazi etkili yapabilecektir eminim. Minik sorunların büyümesi olası bu nedenle temkinli olun. Bu hafta trafikte de dikkatli olmalısınız. Sağlığınıza da ekstra özen gösterin. bİlmediğiniz yerden yemeyin içmeyin, fazla alkol almayın, ilaçları bilinçli kullanın, zehirlenmelere dikkat edin. Yurt dışı ile ilgili çözümsüz kalmış gündemlerinizle ilgili sağlam adımlar ataabilirsiniz veya bir araba alabilirsiniz. Bunda es, partner veya çocuklarınızın desteğini, katkısını görebilirsiniz. Yine gündem onlarla da ilgili olabilir ve sorumluluklarınız artacak olabilir.

 

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER : Sevgili Akrep Burçları, sizler de maddi anlamda bu hafta dikkatli olmalısınız. Gelir gider dengenize dikkat etmelisiniz. Hakedişiniz doğrultusunda ummadığınız bir kazanç elde edebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızın bunda katkısı olabilir. Yine ailenizin desteği ile bir prim, ödeme, sigorta vb. konularda sağlam adımlar atarken,  maddi anlamda da saglam adımlar atmanız, özgüveninizi tazelemeniz çok olası. Bu dönem sanatla ilgili yetileriniz artacaktır. Bu alanda, önümüzdeki günler için  yaratıcı fikirler üretmeniz, gelecekte eyleme koyacagınız sanatsal projeler tasarlamanız için gökyüzü sizi destekliyor olacak. Gelecek için gelir kapısı oluşturabilirsiniz...

 

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR : Sevgili Yay Burçları, mental olarak yorgun hissedebilirsiniz bu hafta. Fazla dürtüsel enerjide kalabilirsiniz. Özellikle eşle tartışmalardan uzak durun. Fiziksel anlamda kendinizden hoşnutsuzluk, ufak tefek sakarlıklar, dalgınlıklar, kazalar gündeminizde olabilir. Ufak bazı fiziksel değişimler yapmak isteyebilirsiniz bu hafta.  Fikirsel olarak uçlarda gezmemeye, dengede kalmaya odaklanın. Bir süredir günlük rutinlerinizdeki değişimler de sizi mental olarak yordu zaten. Alacağınız bir eğitim, yakın çevrenizin desteği ve onlarla olan güçlü iletişim belki sizleri biraz rahatlatacaktır. Yeni bir eğitim, anlaşma, ortak veya eşle atılacak yeni bir adım bazı sorumlulukları arttırırken, enerjinin güzel dağılımına da katkı oluyor olacak aslında. Yorulmak güzeldir diyelim sizler için bu hafta  :)

 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR : Sevgili Oğlak Burçları, bir süredir içe dönük bir yapıdasınız. Bu hafta ise içsel gelgitleriniz biraz artabilir. Zaman zaman eviniziya da iş ortamınızı paylaştığınız kişilerle dürtüsel, bir anda alevlenen tartışmalar içinde bulabilirsiniz kendinizi. Yapmamayı becerirseniz ne ala ama biraz kontrolsüz gelecek sizdeki etkiler. Sizler desağlığınıza dikkat etmeniz gerek sürece devam ediyorsunuz. Sakarlıklara, kazalara, yaralanmalara dikkat. Yeni iş girişimleri için uygun bir haftadasınız. Maddi kaynaklarınızla, üretim yaptığınız alanlarla  ilgili sorumluluğunuz artarken, aslında bilinçaltınızda biraz daha huzurlu olduğunuzu farkedecek, ilişkilerinizi de rahatlatmış olacaksınız. Yani daha çok çalışın, kendinizi işe vurun , iç sesiniz dırdır yapamasın :))

 

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR : Sevgili Kova Burçları, sizler bu hafta sosyal çevreniz ve yakın arkadaşlarınızla iletişim ve ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İstekleriniz için düşüncesizce para harcamaya meyilli de olabilirsiniz. Yine aşk hayatınız cephesine de yansıyabilecek bir kontrolsüz dürtüsel hal oluşabilir. Bırakın bu hafta kim ne derse desin siz sükunet içinde kalın. Belki de bu olumsuz enerjileri, egonuzu törpüleyerekk aşabilirsiniz. Aksi halde ilişkide olduğunuz sosyal çevrenize dair de değişimler yaşamanız ve bunların ani dürtüsel tartışmalarla gelmesi olası. Sosyal yardım kuruluşlarına bağış yapmak, dahil olmak için de güzel bir hafta. Dahil olduğunuz yapılar uzun ömürlü olacaktır. Hatta bu olumsuz enerjiyi dağıtacaktır. Yeni bir hobi edinebilir bir hobinizi meslek haline de getirebilirsiniz bu süreçte gökyüzü siz destekler.

 

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR : Sevgili Balık Burçları, sizler kariyer ortamınızda, iş arkadaşlarınızla fevri tartışmalara açıksınız aman diyim, lütfen irade çalıştırın. Herkesin birbirini zor anlayacağı bir hafta olacak, kalp kırmaya değmez. Bu aralar iştahınız artmış biraz kilo almış olabilirsiniz. Eviniz ailenizle ilgili bir takım yeni adımlar sebepli sorumluluklarınız artmış olabilir. Kariyerinizle iligili oluşturacağınız yeni fikiler, projeler bu dönem uzun soluklu dönüşler getirecektir. İş ile iligili kontrolsüz harcamalar yapmamaya dikkat edin. Hesaplarınızı sağlam tutun. Neptün 1 evinizde seyrine devam ederken herseyin üzerinden iki kez geçin sağlamasınız yapın.

 

Diğer Yazıları