Bu hafta Dolunay haftası! Belirsiz bir konu artık netlik kazanabilir!

4 Mayıs haftasına ikili ilişkilerin ön planda olduğu bir başlangıç yapıyoruz. 7 Mayıs Perşembe günü, Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 4-10 Mayıs haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

4 Mayıs Pazartesi günü ikili ilişkiler ön planda olacak. Bu durum ilişkilerimizi güçlendirirken aynı zamanda önemli görüşmeler de yapabiliriz. 

7 Mayıs Perşembe günü Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Akrep Dolunay'ı hem dünyada hem de kendi hayatımızda gizli bir şeyi ortaya çıkartabilir ya da belirsiz bir konuya netlik kazandırabilir.

Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay, en çok Akrep, Boğa, Kova ve Aslan burçlarını etkileyecek.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman'ın 4-10 Mayıs haftası burç yorumunun tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.