Bu hafta diziler neden yayınlanmadı? / ÖZEL HABER

Yeni yıla girdiğimiz günden itibaren merakla beklenen dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadı. Dizi hayranlarının akıllarındaki 'Neden yayınlanmadı?' sorusunun cevabı ortaya çıktı.

Yılbaşından sonra beğenilen dizilerin yeni bölümleri ekranlarda yer bulamadı. Heyecanla yeni bölümü bekleyen izleyiciler hüsrana uğrarken yapımcılar ve kanallardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ufak Tefek Cinayetler, Diriliş Ertuğrul, Kadın, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur, Cennetin Gözyaşları, Bahtiyar Ölmez, Kanatsız Kuşlar, Kırgın Çiçekler, Siyah İnci, Şevkat Yerimdar, Çocuklar Duymasın, Arka Sokaklar gibi popüler diziler bu hafta yayınlanmadı. Hal böyle olunca milyonlarca dizi hayranının kafasında soru işaretleri oluştu.

SuperHaber olarak bu hafta dizilerin neden ekranlarda yer almadığını sizler için araştırdık. Seyircilerin hüsrana uğramasının tek nedeninin reklam verenler olduğu ortaya çıktı.

TEK NEDEN REKLAM VERENLER!

Uzmanlardan edindiğimiz bilgilere göre: her yılın başında bütçelerini gözden geçiren reklam verenler, dizilerin reklam kuşaklarına reklam vermiyorlar. Bu sebeple merakla beklenen yeni bölümler, destekleri çekildiği için yayınlanamıyor.

Bu hafta diziler neden yayınlanmadı? / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler Çukur diziler neden yok bu hafta yayınlanmadı siyah inci EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.