Bu görüntünün ardından Anıtkabir Komutanı ve Takım Komutanı görevinden alındı

Anıtkabir’de Bülent Ersoy’a bir subayın şemsiye tutarak eşlik etmesi büyük tepki çekmişti. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hakkında inceleme başlatılan Anıtkabir Komutanı ve Takım Komutanı görevinden alınmıştır." denildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nca Anıtkabir ziyareti sırasında şarkıcı Bülent Ersoy'a üniformalı subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili başlatılan inceleme kapsamında, Anıtkabir komutanı ve takım komutanının görevinden alındığı açıklandı.

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜNÜN ARDINDAN BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Bülent Ersoy, salı günü Ankara'da vereceği konser öncesi Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'e tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy'a, üniformalı subayın, yağmurdan korunması için şemsiye tutarak eşlik ettiği görüldü. Bu sırada çekilen fotoğraflar, sosyal medyada tepki topladı. Bunun üzerine Milli Savunma Bakanlığı, fotoğraflar üzerine konuya ilişkin inceleme başlattı. İnceleme sonucu Anıtkabir komutanı ve takım komutanı, görevinden alındı.

bülent ersoy

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Hakkında inceleme başlatılan Anıtkabir Komutanı ve Takım Komutanı görevinden alınmıştır" denildi.

⚡Bülent Ersoy'dan ilk açıklama  💥'Şemsiye tutulması benim talebim değildi'  #BülentErsoy #Anıtkabir  https://www.superhaber.com/bulent-ersoy-anitkabir-ziyareti-sirasindaki--ilgili-sessizligini-bozdu-haber-376052

 

 

Bu görüntünün ardından Anıtkabir Komutanı ve Takım Komutanı görevinden alındı ile ilgili etiketler Anıtkabir Bülent Ersoy Milli Savunma Bakanlığı komutan inceleme diva
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.