Bu görüntüler pes dedirtti

Denizli'nin Buldan ilçesinde yol kenarına atılmış vaziyette tabut ve koruyucu kıyafetler bulundu. Koronavirüs vakalarının artışa geçtiği günlerde bu manzarayla karşılaşan vatandaşlar duruma büyük tepki gösterdi. Bir vatandaş ise, "Bunların yakılarak imha edilmesi gerekmiyor mu? Koronavirüsün neden bitmediği apaçık meydandadır” diyerek isyan etti.

Denizli'nin Buldan ilçesi Yeni Mahallesi'nde iddialara göre, koronavirüsten hayatını kaybeden vatandaşların taşındığı tabutlar ve görevlilerin kullandığı korucu kıyafetler yol kenarına atıldı.

Yol kenarında bulunan boş tabutlar ve koruyucu kıyafetlerin cenaze işlemleri sırasında kullanıldığı ve imha edilmediği için tehlike oluşturduğu görüldü.

Bu görüntüler pes dedirtti

Koronavirüs vakaları artmaya devam ederken, vatandaşlar bu görüntünün ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirtti.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Meyere yolu üzerinden geçen vatandaşlar tarafından çekilen fotoğraflar durumu gözler önüne sererken, bir vatandaş, “Bu tabutlar koronavirüsten kaybettiğimiz vatandaşların taşındığı tabutlar. Ortaya atılan koruyucu elbiseler de cenaze işlemleri esnasında giyilen elbiseler. Bunların yakılarak imha edilmesi gerekmiyor mu? Bu görüntüler Buldan’a yakışıyor mu? Korona virüsün neden bitmediği apaçık meydandadır” dedi.

İHA

Bu görüntüler pes dedirtti ile ilgili etiketler Denizli Koronavirüs Buldan koruyucu kıyafet tabut
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.