Bu görüntüler İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden

Deprem üzerinden siyasi rant peşine düşen CHP'nin yönetimindeki İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne dair ibretlik bir gelişme yaşandı. Deprem sonrası kaydedilen görüntüler tedbir amacıyla boşaltılan binadaki hasarın boyutlarını gözler önüne serdi. Şimdi merak edilen depremi siyasi ranta çevirmek için manipülatif haberler yayan, yalan bilgileri ortaya atan, aba altından sopa gösterip tehdit eden Gürsel Tekin, Seyit Torun ve Onursal Adıgüzel'in bu görüntülere ne diyecekleri...

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası İzmir Büyükşehir Belediye binasının hasar gördüğü ve bu nedenle tedbir amaçlı boşaltıldığı açıklanmıştı.

Binadaki hasarın boyutları personel tarafından kaydedilen görüntülerle ortaya çıktı. Görüntüler binanın içinin de harap halde olduğunu gözler önüne serdi.

 BİNA BOŞALTILIP KAPATILDI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, depremin ardından yaptığı açıklamada belediyenin merkez binasında hasar olduğunu açıklayıp şu ifadeleri kullanmıştı:

“Deprem sırasında, büyükşehir belediyemizin Konak’taki merkez binamızda denize bakan yüzünde bir yarılma meydana geldi. Bilimsel testlerin yapılıp, binanın mukavemetinin detaylı olarak ölçülmesine kadarki süreçte belediye binamızı geçici olarak boşaltma kararı verdik” 

 

Bu görüntüler İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden ile ilgili etiketler İzmir Gürsel Tekin CHP deprem büyükşehir belediyesi onursal adıgüzel seyit torun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.