Bu görüntüler Harkov'da çekildi... Markette sıra bekleyen siviller bombaların hedefi oldu

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları 26 gündür devam ediyor. Çatışmalardan en çok etkilenen taraf siviller olurken savaşın korkunç yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Harkov'da bir markette sıra bekleyen siviller bombaların hedefi oldu. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken can kaybı ya da yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Ukrayna- Rusya arasında yaşanan savaşta 26. güne girildi. İki taraf arasında yaşanan çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken, Harkov'dan gelen görüntülerde Rus ordusunun sıra bekleyen Ukraynalı sivilleri hedef aldığı görüldü.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, market sırası bekleyen sivil halkın Rus ordusu tarafından bombalandığı görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alınan görüntüde kapı tarafına düşen bomba sonucu panik yaşandı. Patlama sonrası sivil halk bölgeden kaçmaya başlarken, saldırıda ölü ya da yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

UKRAYNA'DA ÖLEN SİVİL SAYISI 816'YA YÜKSELDİ

Öte yandan Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Yüksek Komiserliği, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat başlattığı 24 Şubat tarihinden bu yana Ukrayna'da en az 816 sivilin öldüğünü, 1333 sivilinse yaralandığını açıkladı. Reuters'ın haberine göre Mariupol ve Harkov gibi kentlerden gelen sivil ölümü haberleri henüz doğrulanmadığından açıklanan sayıya dahil değil.

Bu görüntüler Harkov'da çekildi... Markette sıra bekleyen siviller bombaların hedefi oldu ile ilgili etiketler Ukrayna market bomba sivil Harkov
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.