Bu görüntüler DEAŞ'lının telefonundan çıktı!

Yılbaşını kana bulamak için eylem hazırlığında olan 5 DEAŞ'lı Ankara'da yakalandı. Teröristlerin birinin telefonunda inanılmaz görüntülere rastlandı.

Ankara'da yılbaşında eylem hazırlığındaki DEAŞ’lılara yönelik operasyon yapıldı. Opersyonda gözaltına alınan 5 DEAŞ’lının bilgisayar ve cep telefonlarında inanılmaz görüntülere ulaşıldı.

KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARA SİLAH EĞİTİMİ

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre: Suriye’deki çatışma bölgesinde çekildiği belirlenen görüntülerde DEAŞ’ın küçük yaştaki çocuklara bile silah eğitimi verdiği ortaya çıktı.

Bu görüntüler DEAŞ'lının telefonundan çıktı!

YALNIZ KURT TARZI EYLEM

Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince sosyal medya üzerinden DEAŞ terör örgütünün infaz görüntülerini paylaşan şahıslara yönelik operasyon yapıldı.

Gözaltına alınan DEAŞ’lıların yalnız kurt tarzı eylem için silah ve malzeme temini arayışı içerisinde oldukları öne sürülüyor.

Bu görüntüler DEAŞ'lının telefonundan çıktı! ile ilgili etiketler Ankara DEAŞ terörist video
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.