Bu görüntü Rus saldırısı sonrası çekildi... Ukraynalılar sokak ortasında dua etti

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatması sonrası dikkat çeken bir görüntü ortaya çıktı. Sokak ortasında toplanan bazı Ukraynalıların sokak ortasında toplanarak dua ettiği görüldü.

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz tüm dünyanın korktuğu gibi savaşa gitti. Rusya Devlet Başkanı Putin, bu sabah Ukrayna'ya operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin, amaçlarının bir işgal olmadığını iddia etti.

Rusya'nın saldırısı sonrası sivil halkta büyük panik başlarken, Ukrayna 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Sabah saatlerinde Kiev'de duyulan patlama sesleri paniğin daha da artmasına neden oldu.

SOKAK ORTASINDA DUA ETTİLER

Ukraynalıların yaşadığı paniğin boyutu bir fotoğrafla gözler önüne serildi. Fotoğrafta bazı Ukraynalıların Rus saldırısının başlaması sonrası sokak ortasında dua ettikleri görülüyor. Rusya'nın saldırısı nedeniyle sivil can kayıplarının artmasından endişe ediliyor.

Bu görüntü Rus saldırısı sonrası çekildi... Ukraynalılar sokak ortasında dua etti

Bu görüntü Rus saldırısı sonrası çekildi... Ukraynalılar sokak ortasında dua etti ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Saldırı dua sokak
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.