Bu görüntü Erdoğan'ı derinden etkiledi

Konya'da stadyumda kılınan cuma namazına koronavirüs tedbirleri nedeniyle alınmayan 88 yaşındaki Osman Duymaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı derinden etkiledi. Erdoğan, Duymaz'ın evine hediye göndererek selamını iletti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Beyşehir ilçesinde ilk cuma namazının kılınacağı stada 65 yaşın üzerinde olması dolayısıyla görevliler tarafından alınmayan ve stadyum duvarı gerisinden namaz kılmak için bir araya gelen vatandaşlara bakışıyla gündeme gelen 88 yaşındaki Osman Duymaz’ı evinde ziyaret etti.

Mustafa Akış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek bir süre sohbet ettiği Osman Duymaz’a gönderdiği seccade ve hediyeleri takdim ederek, “Spor sahasında namaza gittin. Orada bir görüntü çıktı. Herkes mahzun oldu. Herkesi etkiledi. Biz de hem senin halini hatırını soralım istedik. Cumhurbaşkanımızın da çok selamı var, ondan bir hediyemiz var, bir seccademiz ve Cumhurbaşkanlığı'ndan bir hediyemiz. Kabul buyurursan çok teşekkür ederiz. İnşallah dua edelim, bu bela bir önce kalksın, rahat rahat namaz kılalım inşallah” ifadelerini kullandı.

Bu görüntü Erdoğan'ı derinden etkiledi
Osman Duymaz ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderdiği hediyeler ile ziyaretlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve beraberindekilere teşekkür etti.

İHA

Bu görüntü Erdoğan'ı derinden etkiledi ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Konya Recep Tayyip Erdoğan namaz cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.