Bu fotoğraftaki herkes o ünlü sanatçının çocuğu!

Daha önce tüm çocuklarıyla birlikte basına poz veren ve "Sanat dünyasındaki en büyük baba benim" sözleriyle gündeme gelen ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, 9. kez baba oldu.

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, 9. kez baba olmanın sevincini yaşadı. Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi Otel'de konser veren şarkıcı, bu haberi hayranlarıyla paylaştı.

İSMİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖNERMİŞ

İzzet Yıldızhan, oğluna Hamza adını koyduğunu söyledi ve oğlunun adını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğunu da belirtti. Şarkıcı, 'Cumhurbaşkanımız bu ismin oğluma yakışacağını söyledi' dedi.

EŞLERİNE NİKAH YAPMADI

Klibinde oynattığı mankenden bile çocuk yapan İzzet Yıldızhan'ın fırtınalı aşk hayatı duyanların başını döndürecek cinsten. 9 çocuğu olan ünlü sanatçı eşlerinin hiçbirine nikah yapmadı.

İşte İzzet Yıldızhan'ın geniş ailesi!

turkucu-izzet-yildizhan-dokuzuncu-kez-baba-oldu-10480480_378_m

turkucu-izzet-yildizhan-dokuzuncu-kez-baba-oldu-10480480_4585_m

turkucu-izzet-yildizhan-dokuzuncu-kez-baba-oldu-10480480_381_m

turkucu-izzet-yildizhan-dokuzuncu-kez-baba-oldu-10480480_699_m_1

Bu fotoğraftaki herkes o ünlü sanatçının çocuğu! ile ilgili etiketler İzzet Yıldızhan nikah çocukları karısı karıları eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.