Bu fotoğraf ekipleri alarma geçirdi

Çorum'da kaybolan hayvanları arayan bir çoban aslan gördüğünü iddia etti. Aslana ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafı jandarmaya gösteren çobanın iddiası üzerine geniş çaplı arama başlatıldı.

Çorum'un Bayat ilçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyü kırsalında bir çobanın "Aslan gördüm" iddiası üzerine arazide arama çalışması başlatıldı.

Son bir hafta içerisinde arazide 2 hayvanın kaybolması üzerine çevrede araştırma yapan çobanın cep telefon kamerasına ilginç bir görüntü takıldı.

JANDARMADAN YARDIM İSTEDİ

Corumhakimiyet'te yer alan haber göre: Çoban, arazide aslan gördüğünü iddia ederek jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine jandarma ekipleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlileri arazide geniş çaplı arama çalışması başlattı.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Bölgedeki foto kapanları inceleyen ekipler, drone ile havadan araziyi taradı. Çalışmalar sırasında sazlık alanda bir büyükbaş hayvana ait olduğu değerlendirilen kemik parçaları bulundu.

Jandarma ve Doğa Koruma ve Milli Parklar görevlilerinin arazideki çalışmaları devam ediyor.

Bu fotoğraf ekipleri alarma geçirdi ile ilgili etiketler Çorum Jandarma Çoban aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.