Bu filmde yer alan kişilerin adı bile yok!

Senaryosu Birol Güven tarafından kaleme alınan ve dijital dünyanın esiri olmuş gençleri konu alan 'Dijital Esaret' filminin çekimleri devam ediyor.

Hikayesiyle dikkat çeken film, günümüzün en çok konuşulan konularından dijital dünyayı, o dünyanın esiri olmuş gençlerin işledikleri suçlar nedeniyle cezaevine atılmalarını ve orada yaşadıklarını konu alıyor.

Sosyal medya fenomenleri, hackerlar, internet bağımlıları ve sanal kumarbazların yolları, internet üzerinden işledikleri suçlar nedeniyle kesişiyor ve hayatları altüst oluyor. Cezaevine atılan ve kurtulmak için son bir şansları olan dijital suçluları, burada büyük sürprizler bekliyor.

Bu filmde yer alan kişilerin adı bile yok!

KARAKTERLERİN ADI YOK, ONLAR SADECE BİRER NUMARA!

Bodrum Çökertme’de bu filme özel olarak hazırlanan dev bir platoda çekilen film, karakterlerinin isimlerinin olmamasıyla da merak uyandırıyor. Her bir karakterin numarasıyla anılacağı filmin kadrosunu, usta oyuncu Rasim Öztekin dışında genç isimler oluşturuyor.

'Yeni suçlar ve suçlularla tanışmaya hazır mısınız?' temasıyla yola çıkan Dijital Esaret filminin yönetmenliğini Birol Güven ve Emre Kavuk birlikte üstleniyor.

Merakla beklenen filmin 2019 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

 

Bu filmde yer alan kişilerin adı bile yok! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.