Bu ellerin hakkı nasıl ödenecek?

Koronavirüsle mücadele sürecinde kurallara uymayan vatandaşlara bir uyarı da doktor Handan Çetinkaya'dan geldi. Çapa'da görevli meslektaşının ellerinin geldiği hali Twitter hesabından paylaşan Çetinkaya, 'Doktorlarımızın hakkını nasıl ödeyeceğiz?' dedi.

Türkiye'deki koronavirüs vaka sayısındaki hızlı artış sağlıkçıları isyan ettirdi.

Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiği konusunda sık sık paylaşımlarda bulunan doktor Handan Çetinkaya, Çapa Tıp Fakültesi'nde görev yapan bir meslektaşının ellerinin fotoğrafını yayınladı.

"Çapa'da korona'yla mücadele eden bir DOKTORUN eli. Utanmadan bir şey olmaz diyenlere öfkem çığ gibi." ifadesini kullanan Çetinkaya, "Toplu taşıma ve benzer yerlerde onları memleket den atasım var. Maske takmayan ve devletin bütün uyarılarını ciddiye almayanlar. Doktorlarımızın hakkını nasıl ödeyeceğiz?" diye sordu.

O paylaşım binlerce kişi tarafından beğenildi.

Bu ellerin hakkı nasıl ödenecek?

 

Bu ellerin hakkı nasıl ödenecek? ile ilgili etiketler doktor Koronavirüs Korona Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.