Bu dünya tamam sıra ahirette! Şeyma Subaşı Kuran-ı Kerim okumaya başladı! Story atacağı yerlerin altını çizdi!

Şeyma Subaşı Kuran-ı Kerim okumaya başladığını duyurdu. Dubai'de tatiline devam eden ve önceki gün sevgilisiyle öpüştüğü anları takipçileriyle paylaşan fenomen, bu kez Kuran-ı Kerim okumaya başladığını söyleyerek herkesi şaşırttı. Paylaşıma gelen yorumlar görülmeye değerdi.

Sevgilisiyle birlikte Dubai'de tatil yapan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, dikkat çeken paylaşımlarına devam ediyor. Önceki gün başörtüsü giyerek "Yallah Şeyma" notuyla yaptığı paylaşım çok konuşulan Subaşı akabinde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile öğüştüğü anları koyarak takipçilerinden tepki çekmişti.

Şeyma Subaşı son olarak instagram hikayeler kısmından Kuran-ı Kerim'den bir sayfa paylaştı. Yeniden Kuran okumaya başladığını duyurdu. Daha önce 2 kez Türkçe okuduğu Kuran'ı bu kez ingilizce olarak okumaya çalııştığını söyleyen Subaşı, hamile olduğu dönemde bunu sıklıkla yaptığını dile getirdi.

kuran

Ünlü fenomen, İngilizce Kuran-ı Kerim okumakta zorlandığını bu yüzden sıklıkla Türkçesine baktığını da itiraf etti.

Şeyma Subaşı 3. kez Kuran-ı Kerim okumaya başladığını duyurdu! Ama bu sefer...

Şeyma Subaşı'nın Kuran-ı Kerim okumaya başlaması sosyal medyada da yankı buldu. Kimi kullanıcılar bunun bir PR çalışması olduğundan şüphe duymasa da kimileri bunun bir iç mesele olduğunu dile getiriyor.

 

Bu dünya tamam sıra ahirette! Şeyma Subaşı Kuran-ı Kerim okumaya başladı! Story atacağı yerlerin altını çizdi! ile ilgili etiketler Şeyma Subaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.