Bu da yaşandı! Kasımpaşa hükmen yenik sayılacak

Kasımpaşa'ya 18 kişilik kadroda 7 tane A Milli Takıma uygun oyuncu oynatmadığı için hükmen mağlubiyet cezası verilecek.

TFF Hukuk Müşavirliği, Adanaspor - Kasımpaşa maçı sonrasında Türkiye'nin gündemine taşıdığı kural hatası ile ilgili kararını açıkladı ve Kasımpaşa'yı PFDK'ya sevk etti.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Adanaspor - Kasımpaşa maçında kadrosunda 12 yabancı oyuncu bulunduran ve en az 7 A Milli Takım'a uygun oyuncuya yer vermeyen Kasımpaşa'yı PFDK'lık oldu.

HÜKMEN MAĞLUBİYET YOLDA

"Müsabaka isim listesinde yabancı uyruklu futbolcuların TFF tarafından belirlenmiş sayıdan fazla olması" nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Kasımpaşa'ya, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 22/d maddesi ile hükmen mağlubiyet cezası verilecek ve 2-0 kaybettiği mücadele, 3-0 olarak tescil edilecek ve talimatlara aykırı hareket nedeniyle para cezası ile verilecek.

TFF Hukuk Müşavirliği'nin sevk kararında, "KASIMPAŞA A.Ş. Kulübü'nün 30.01.2017 tarihinde oynanan ADANASPOR A.Ş.-KASIMPAŞA A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "müsabaka isim listesinde yabancı uyruklu futbolcuların TFF tarafından belirlenmiş sayıdan fazla olması" nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 22/d maddesi ile 2016-2017 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün Ek-2, 2016-2017 Sezonu Spor Toto Süper Lig Futbolcu Uygunluğu 5. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2016-2017 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün Ek-2 ile 2016-2017 Sezonu Spor Toto Süper Lig Futbolcu Uygunluğu 5. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" ifadeleri yer almıştı.

Bu da yaşandı! Kasımpaşa hükmen yenik sayılacak ile ilgili etiketler Kasımpaşa yabancı sınırı ihlal hükmen mağlubiyet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.