Bu da motosikletli maganda! Araca kafa attı!

İstanbul'da bir motosikletli ve sevgilisi, kendisini tehlikeye düşürdüğü iddia edilen araçtaki sürücüye saldırdı. Yanında küçük kızı bulunan sürücüyü darp eteye çalışarak aracının aynasını kırdı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beşiktaş sapağında geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda Ali ve Selma Demir çifti, araçlarındaki küçük kızları Tuba ile seyir halindeydi. Sürücü Ali Demir sinyal vererek şerit değiştirmek istediği sırada hızla gelen motosikletliyi fark ederek direksiyonu kırıp kazayı önledi.

TAKİP EDİP KASKIYLA KAFA ATTI

Kaza tehlikesinin atlatılmasının ardından motosiklet sürücü bir anda Demir ailesinin aracına yöneldi. Demir ailesine küfürler savuran motosikletli ve yanındaki kız arkadaşı otomobilin aynasına tekme atarak aileye saldırmaya çalıştı.

SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ!

Motosikletlinin saldırısı üzerine küçük kızının önünde saldırıya uğrayan Ali Demir aracından inerek motosikletliyle konuşmaya çalıştı. Bu sırada motosikletli, ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ diyerek tehditler savurdu. Trafikteki araç sürücüleri polis ekiplerini arayarak yardım isterken, olaya müdahale etmeye çalıştı.

POLİSİN GÖZÜ ÖNÜNDE KAÇTI

İhbar üzerine olay yerine trafik polisi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahısları ayırarak işlem yapmak istedi. Tam bu sırada motosiklet sürücüsü ve kız arkadaşı motosiklete binerek olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Demir ailesi polis merkezine giderek olaya ilişkin suç duyurusunda bulunurken, ekipler kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.(İHA)

Bu da motosikletli maganda! Araca kafa attı! ile ilgili etiketler Trafik Motosiklet İstanbul Beşiktaş maganda yol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.