Bu da İBB müsilajı: Ortaköy sahili haftalardır pislik içinde! Ne temizleyen var ne ilgilenen...

Temizlik konusunda eleştirilen İBB'ye vatandaşlar isyan etmeye devam ediyor. Boğazın en popüler köşesi olan Ortaköy sahilde çekilen bir görüntü pes dedirtti. Yaklaşık 3-4 metreyi bulan pislik haftalardır Ortaköy sahilde. İBB'nin bu kadar basit bir deniz temizliğini dahi yapmaması vatandaşları çileden çıkardı.

Turistlerin ve İstanbulluların uğrak noktası olan Beşiktaş Ortaköy'de yaşanan deniz kirliliği vatandaşı isyan ettirdi. 

Temizlik konusunda eleştirilerin odak noktası olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin son vukuatı Ortaköy sahili. 

HAFTALARDIR PİSLİK İÇİNDE

Sosyal medyada çekilen bir görüntü 'Bu kadarı da olmaz.' dedirten cinsten. Boğazın en popüler köşesi olan Ortaköy sahil, haftalardır pislik içinde. 

 

"ESKİDEN DENİZ TEMİZLEME ARAÇLARINI HEP GÖRÜRDÜK, ŞİMDİ NEREDE ONLAR?"

İBB'nin bu kadar basit bir temizliği bile yapamamasına tepki gösteren vatandaşlar, "İBB'nin denizi temizleme araçları vardı eskiden boğazda hep görürdük. Şimdi nerede onlar?" diye soruyor. 

Yaklaşık 3-4 metreyi bulan pisliğin Ortaköy sahilden ne zaman temizleneceği ise merak ediliyor...

Bu da İBB müsilajı: Ortaköy sahili haftalardır pislik içinde! Ne temizleyen var ne ilgilenen... ile ilgili etiketler İBB Ortaköy İstanbul Beşiktaş sahil pislik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.