Bu çorbalar koronavirüse karşı birebir!

SuperHaber YouTube ekibi, koronavirüs vakalarının artışa geçtiği bugünlerde bağışıklık sistemini güçlendirerek vücuda direnç verecek, protein deposu çorbaların yapıldığı en iyi çorbacıları sizler için araştırdı. İşte lezzetli çorbalarıyla meşhur mekanlar...

Y.Gizem Er
Y.Gizem Er

Siz de yaz kış demeden çorba içenlerden misiniz? Çorba, kış aylarında hastalıklara karşı koruyarak içinizi ısıtırken, aynı zamanda yazın bile sofraların vazgeçilmez lezzeti olarak yerini koruyor.

Koronavirüs vaka sayılarının artığı bugünlerde salgınla mücadele için bağışıklık sistemini güçlendirerek vücuda direnç sağlayan beyran, işkembe, kelle paça gibi kemik suyuyla yapılan vitamin deposu çorbalar sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

SuperHaber ekibi, koronavirüse, grip gibi solunum yolu hastalıklarına ve mevsim geçişlerinde yaşanan hastalıklara şifa kaynağı olan en lezzetli çorbayı yapan en meşhur çorbacıları sizler için araştırdı.

Anadolu yakasının şifa kaynağı olan en lezzetli çorbacıları...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 Bu çorbalar koronavirüse karşı birebir!

Bu çorbalar koronavirüse karşı birebir! ile ilgili etiketler Kelle Paça çorba beyran işkembe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.