Çocuklar ölüme gönderilirken nerdeydin? Bu çok alçakça değil mi?

Türkiye aleyhine olan her türlü dezenformasyona gerçekmiş gibi sahip çıkan Amberin Zaman, bu kez de Al Monitor'a için kaleme aldığı çocuk asker yalanıyla alçaklığa devam etti. YPG ve PKKnın iğfal ettiği ve ön saflarda ölüme gönderdiği çocuklar için bugüne kadar tek bir yazı yazmayan Zaman, Suriyeliler tarafından hazırlandığını belirttiği bir raporu kanıt göstererek Türkiye'nin Libya'ya Suriyeli çocukları savaşmak için götürdüğünü ileri sürdü...

Stratejist Yusuf Alabarda, Amberin Zaman'ın alçak manipülasyonuna sosyal medyadan "YPG ve PKKnın iğfal ettiği ve kadrosuna kattığı cocuknaskerler için kayda değer bir yazi yazamayan @amberinzaman AL Monitore Turkiyenin Libyaya çocuk asker gönderdiğini iddia etmiş" dikkat çekiyor. 

Çocuklar ölüme gönderilirken nerdeydin? Bu çok alçakça değil mi?

Alabarda'nın da işaret ettiği gibi PKK/YPG'nin çocuk yaştaki kızlara tecavüz eden, yine çocuk yaştaki gençleri ellerine silah verip en ön safta çarpışmaya gönderen sözde liderlerine tek bir laf atmadığı gibi, yazıları ile övgüler dizen Zaman'ın son yazısı alçaklıkta zirve oldu.

Amberin Zaman, Al Monitor'a yazdığı makalede Türkiye'nin Suriye Ulusal Ordusu'na bağlı olduğunu ileri sürdüğü çocuk askerleri Libya'da konuşlandırdığını iddia etti. 

Zaman bu iddiasına ise Suriyeliler dediği ancak kim olduklarını belirtmediği kişilere dayandırdı. Raporun pazartesi günü ise bir STK tarafından yayınlanacağını belirtti. 

Çocuklar ölüme gönderilirken nerdeydin? Bu çok alçakça değil mi? - Resim : 2

Amberin Zaman, çocuk askerlerin Türkiye üzerinden Libya'ya götürüldüğünü ileri sürdüğü 2 bin Suriyeli muhalif arasında yer aldığını iddia ediyor. Zaman rapora göre bu çocukların doğum yeri ve tarihleri hakkında sahte belgeler verildiğini de ileri sürüyor. 

Türkiye'yi Kuzey Suriye'de işgalci olarak niteleyen Zaman, Suriye Milli Ordusu'nun Fırat Kalkanı bölgesindeki ailelerden 15-16 yaşındaki çocuklarını 3 bin dolar maaşla Libya'ya götürmek üzere aldığını iddia ediyor.

 Yalanlarla bezenmiş sözde rapora ilişkin yazının devamında sözde tanık ifadeleri de yer alıyor. 

Çocuklar ölüme gönderilirken nerdeydin? Bu çok alçakça değil mi? ile ilgili etiketler PKK Libya Suriye amberin zaman yusuf alabarda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.