Bu Coin Sizi 2022 Yılında Araba Sahibi yapabilir

Kripto Para Piyasasını Yakından takip edenler Son Günlerde Yaşanan Düşüşün Fırsat Olabileceğinden Emin. Bitcoin'in tarihinin en düşük seviyesini görmesi coin yatırımcılarının da gelecek kaygısını zirveye çıkardı. Ancak bir coin var ki sizi 2022 yılında araba sahibi yapabilir. Kripto para yatırımcıları için araştırdık.

Dünyanın En Büyük Kripto Para Borsalarının Bitcoin'in geleceğine dair umutsuz konuştukları şu günlerde Coin Yatırımcıları da Gelecek Kaygısı Taşıyor. Tarihi düşüşler sonrası uzmanların gelecek öngörüleri de kripto para piyasalarını takip edenler için adeta bir yol gösterici. Ancak öyle gelişmeler var ki bazı coinler bu sıçrayış için hazırlık yapıyor.

Evet Solana (SOL Coin) bahsediyoruz. Bloomberg'in Ethereum'a rakip olarak gördüğü SOL Coin, akıllı sözleşme anlaşmalarının uygulanmasına izin veren merkezi olmayan bir Blockchain'e ev sahipliği yapıyor. Birçok kripto para yatırımcısı da SOL Coin'in yakın gelecekte (özellikle bu dönemli ayı piyasaları sonrası) gelişim için bir fırsat olarak görüyor.

Öte yandan Solana, yepyeni bir projeyi bugün duyurdu. Kripto para platformalarının alanları dışına çıktığı pek çok görsek de bu kez durum farklı. Solana Saga adını taşıyan akıllı telefon kripto para yatırımcılarının ilgisine sunuldıu.

Bu Coin Sizi 2022 Yılında Araba Sahibi yapabilir

Solana Labs CEO'su Antoly Yakovenko, Saga adlı Android telefonu tanıttı. Web3 hedefleri için amaca yönelik olarak tasarlanmış bir cihaz olacak olan Solana Saga 6.6 inçlik bir ekrana ve 512 GB depolama alanına sahip olacak ve ayrıca cihazda yerleşik özel anahtar güvenlik önlemleri bulunacak.

Cihaz 100 dolar depozito karşılığında ön sipariş için açıldı ve 1.000 dolarlık bir tahmini fiyat biçiliyor. Solana Mobile, telefonu 2023’ün başlarında piyasaya sürülecek. Saga projesi SOL fiyatının 38,5 doların üzerine çıkmasına sebep oldu.

Bu Coin Sizi 2022 Yılında Araba Sahibi yapabilir ile ilgili etiketler coin kripto para platformları sol coin solana solana saga antoly yakovenko
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.