Bu çakmakla iki kişinin hayatı yandı!

Bodrum-Milas karayolunda 2 kişinin ölümü ve 23 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kaza sonrası çekilen fotoğrafta ölen otomobil sürücüsünün elinde çakmak bulunması dikkat çekti.

Bodrum Milas karayolunda kontrolden çıkan otomobil, orta refüjü aşarak karşı yöne geçip işçileri taşıyan servis minibüsüne çarpması sonucu 2 kişi ölmüş, 23 kişi de yaralanmıştı.

Önceki gün meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Mustafa Türnüklü’nün direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi sonucu meydana geldiği açıklandı.

"SİGARA YAKMAK İÇİN ELİNE ALDI"

Kaza sonrası araç içinde sıkışan Türnüklü’nün çekilen fotoğrafındaki detayda sağ elinin içindeki çakmak dikkat çekti. Otomobil sürücüsünün kaza öncesi sigara yakmak için eline çakmak aldığı ve bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybettiği ileri sürüldü.

 

Bu çakmakla iki kişinin hayatı yandı! ile ilgili etiketler Bodrum Milas kaza çakmak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.