Bu Burçlar Tek Kalemde Siliyor! Hayatından Kolayca İnsan Silen 3 Burç...

Burçların karakterimize olan etkisi biliniyor. Davranışlarımızı belirleyen burçlar kuşağı ilişkilerimizi de bir biçimde belirliyor. Hayatından kolayca insan silenlerin burçları da ortak özellikler gösteriyor. İşte Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Balık, Kova, Başak ve Yay burçları arasında hayatından kolayca insan silen 3 burç....

Bu Burçlar Tek Kalemde Siliyor! Hayatından Kolayca İnsan Silen 3 Burç... Hayatından kolayca insan silen burçlar şüphesiz ortak özellikler gösteriyor. Astrolojiye olan ilginin arttığı günümüzde ilişkiler de burçların etkisinde kalabiliyor. Özellikle aşk ilişkilerinde tahammülü az olanlar, günümüzde insanları hayatlarından kolayca çıkarıp yeni insanlarla tanışıyor. Peki burçların tahammülsüz olanları hangileri? İşte Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Balık, Kova, Başak ve Yay burçları arasında hayatından kolayca insan silen 3 burç....

HAYATINDAN KOLAYCA İNSAN SİLEN 3 BURÇ

KOÇ: Hayatından kolayca insan silen burç Koç burcu olsa gerektir. Zira bir ayrılık sonrası hemen B planı yapma konusunda ustadırlar. Alternatiflerin bu kadar çok olduğu bir dünyada Koç burçları asla yalnız kalmazlar. Tahammülsüzlüğü de popüler olan koç burçları, insan silme konusunda ustadırlar.

İKİZLER: İnsana sabretme konusunda en toleranslı burç İkizler olsa da onlar da bir yerlerde bitiyor. Ancak kendi kendini en hızlı teselli ve tedavi edebilen de yine İkizler burcudur.

Hayatından en kolay insan çıkaran burçlar arasında ikincilik İkizler'e aittir. Onlara sabır göstermenizi isteyen İkizler burcu, aynı şey kendilerinden beklenildiğinde sıfırlardır.

ASLAN: Hırs konusunda eline su dökülmeyen Aslan burcu insan silme konusunda da titizdir. Terk edilmenin imajını zedeleyeceğini düşünür. Gezer, tozar, gecelere akar. Yeni biriyle tanışma konusunda fırsatları değerlendirir. Dolayısıyla tahammülü çok da olsa yeri geldiğinde onları bir kalemde siler.

 

en sabırsız burç hangisidir?

en sabırsız burç Koç burcudur. Tahammül konusunda sınıfta kalan koç burcu insanı, her işte sabırsız bir burçtur.

en çabuk sinirlenen burç hangisidir?

Çabuk sinirlenme konusunda en bahtsız burç Aslan burcudur. Evet tolerans gösterebilir ancak bu birkaç saniyeden ibarettir.

Bu Burçlar Tek Kalemde Siliyor! Hayatından Kolayca İnsan Silen 3 Burç... ile ilgili etiketler burç en kolay sinirlenen burçlar burçlar sabırsız burçlar tahammülsüz burçlar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.