Bu burçlar akılları ile değil, kalpleri ile hareket ediyor! En duygusal burçlar hangileri?

Duygularının beyinlerini kontrol altına almasına izin veren ve bu sebep ile de fazla kırılgan olan burçlar, belli oldu. İşte duyguları ile karar veren ve sonunda üzülen en duygusal burçlar…

Astroloji halen birçok kişinin tartışmalarına konu olan bir alan olarak öne çıksa da sanıldığından çok daha fazla kişi burçların hayatları üzerinde etkili olduğuna inanıyor. Bu sebep ile güne, günlük burç yorumlarını okumadan başlamayan birçok kişi burç özelliklerini de merak ediyor.

Her insanın karakter yapısı farklı olsa da astrolojiye göre dünyaya gelinen ay ve saat, kişilerin ortak özellikler sergilemesini sağlıyor. Bu noktada kimi insanlar oldukça sert bir karaktere sahip olurken kimi insanlar da mantığı hayatlarına nerede ise hiç dahil etmeden tamamen duyguları ile hareket ediyor.

Astrologların yorumlarına göre fazla duygusallıkları ile ön plana çıkan ve duygusallıklarının getirileri arasında kırılgan olma vasfını taşıyan bazı burçlar bulunuyor. Empati yetenekleri gelişmiş olan burçlar, yalnızca kendi hayatlarına değil başkalarının hayatlarına da duyguları ile yaklaşıyorlar. Aynı hassasiyeti karşı taraftan da bekleyen ancak çoğunluk ile beklentilerinin karşılığına alamayan hassas burçları açıklayan astrologlar, o burçların ortak özelliklerini de bireyler ile paylaştılar.

BURÇLARIN EN DUYGUSALI YENGEÇ!

Bu burçlar akılları ile değil, kalpleri ile hareket ediyor! En duygusal burçlar hangileri?

12 burç üzerinde çeşitli çalışmalar yürüten astrologlar, en duygusal burcu Yengeç burcu olarak açıkladı. Duyguları ile baş edemeyecek derecede hisli olan yengeç burçları, genelde çok ağlarlar. Duyguları ile başa çıkamadıkları için sıklık ile ağlama yoluna başvuran yengeç burçları, bu özellikleri sebebi ile çok fazla yorulurlar.

Yengeç burçları ile birliktelik yaşayan veya yakın çevresinde yengeç burcuna sahip olan arkadaşları bulunan insanlar, onları kırmamak ve kalplerinde derin yaralar açmamak adına kelimelerini oldukça dikkatli seçmelilerdir.

DUYGUSAL OLAN DİĞER BURÇLAR

Astrolojide toplamda 4 burç duygusallıkları ile ön plana çıkar. İlgili duygusal burç listesinin ilk sırasında Yengeç burçları yer alırken ikinci sırasında balık burçları, üçüncü sırasında akrep burçları ve sonrasında ise terazi burçları yer alır. Bu dört burcun da empati yetenekleri çok gelişmiş ve hisleri oldukça kuvvetlidir.

Bu burçlar akılları ile değil, kalpleri ile hareket ediyor! En duygusal burçlar hangileri? ile ilgili etiketler Yengeç Burcu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.