"Bu beraberlik Şenol Güneş'e yazar!" Letonya maçı sonrası fatura kesildi

Dünya Kupası Elemeleri G Grubu maçında Türkiye Letonya'yı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladı. Gruptaki ilk iki maçı kazanan Millilerimiz Letonya ile berabere kalarak fırsat tepti. Maçın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı beraberliğin faturasını Şenol Güneş'e kesti.

Türk Milli takımının bu akşam Dünya Kupası Eleme grubunda Letonya ile 3-3 berabere kalması hayal kırıklığı yaratttı. Hollanda ve Norveç'i kolay geçen Milliler, Letonya karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen beraberliği son anda kurtardı. Maçın ardından ise birçok vatandaş, Şenol Güneş'in kararlarını eleştirdi.

LETONYA BERABERLİĞİ ŞENOL GÜNEŞ'E YAZAR!

Hollanda ve Norveç galibiyetleri sonrası çıktığı 3. maçında Letonya ile karşılaşan A Milli takımımız beklenmeyen bir puan kaybı yaşadı. 3-1 öne geçmesine rağmen maçı 3-3 berabere bitiren milliler fırsat tepti.

"Bu beraberlik Şenol Güneş'e yazar!" Letonya maçı sonrası fatura kesildi

"Bu beraberlik Şenol Güneş'e yazar!" Letonya maçı sonrası fatura kesildi - Resim : 2

Sosyal medyada eleştirilerini dile getiren kullanıcılar maçın berabere kalmasında Şenol Güneş'in oyuncu değişiklikleri ve çıkardığı kadronun etkili olduğunu dile getiriyor.

"Bu beraberlik Şenol Güneş'e yazar!" Letonya maçı sonrası fatura kesildi - Resim : 3

Şenol Güneş'in açıklamaları:

Daha zor maçlardan 6 puan aldıktan sonra, kendi sahamızda bu beraberliği beklemiyorduk.

Rakip istediği oyunu oynadı. Biz istediğimiz oyunu oynamakta zorlandık.

Oyuncularımız zaman zaman iyi işler yaptılar ama tam yaptıklarını söyleyemeyiz. Rakip, istediği şekle maçı soktu. Rakibinin oyununa ortak olduk, oyunu biz kontrol edebilirdik.

Daha önce yaptığımız doğru işler burada yoktu. Savunma olarak da istediğimizi yapamadık. İstememize rağmen yapamadık.

Kazanacağımız maçı koruyamadık. 3-1'den 3-3 bizim için hayal kırıklığı. Her geçen dakika oyundan düştük. Sakatlık oldu, yorulanlar oldu. Yavaş oynadık, baskılarımız yeterli değildi. Daha önce yaptığımız doğru işler, bu maçta yoktu. Fiziksel yeterlilik yoktu.

Bu rakip için olağanüstü bir başarı ama Norveç ve Hollanda'ya yaradı bizim böyle bir puan kaybı yaşamamız.

"Bu beraberlik Şenol Güneş'e yazar!" Letonya maçı sonrası fatura kesildi ile ilgili etiketler Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.