Bu bacaklar ünlü bir modele ait!

New York Moda Haftası'nda podyuma çıkan Madonna'nın 21 yaşındaki kızı Lourdes Leon, tıraşsız bacaklarıyla dikkat çekti.

Madonna'nın kızı Lourdes Leon, New York Moda Haftası'nde cesur dekolteli kıyafetiyle podyumda yürüdü. Podyumdaki performansıyla kendine hayran bırakan Lourdes'in tıraşsız bacağı ise dikkatlerden kaçmadı.

Leon, annesinin izinden gittiğini böylelikle göstermiş oldu. Madonna da bir dönem tıraşsız koltuk altıyla objektiflere poz vermişti.

Bu bacaklar ünlü bir modele ait!

KIYAFETİ DİKKAT ÇEKTİ

21 yaşındaki Lourdes, göğüslerini deniz kabuğu ve incilerle kapatan, zincir sütyen şeklindeki kıyafeti ve parça parça kesilmiş pantolonuyla dikkat çekti.

CESARETİNİ TAŞIDIĞI KIYAFETLE KANITLAMIŞ OLDU

Lourdes, Stella McCartney gibi ünlü moda markalarına modellik yapmasının ardından moda dünyasında kendine sağlam bir yer edindi. Moda alanındaki cesaretini Gypsy Sport defilesindeki kıyafetiyle bir kez daha kanıtladı.

Madonna'nın üç yıl ilişki yaşadığı ve 1997 yılında ayrıldığı Carlos Leon'dan olan kızı Lourdes, modelliğin yanı sıra Michigan Üniversitesi'nde eğitime devam ediyor.

Bu bacaklar ünlü bir modele ait! - Resim : 2

Bu bacaklar ünlü bir modele ait! - Resim : 3

 

Bu bacaklar ünlü bir modele ait! ile ilgili etiketler Madonna kızı lourdes leon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.