Bu anlar aile fotoğrafı çekilirken yansıdı: Erdoğan ve Biden el sıkıştı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin konuşulacağı NATO zirvesi Brüksel'de başladı. Kritik zirve öncesi liderlerin aile fotoğrafının çekimlerinde dikkat çeken anlar yaşandı. Aile fotoğrafının çekimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Başkanı Biden'ın el sıkıştığı anlar kameralara yansıdı.

Kritik NATO Zirvesi, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki NATO karargahında başlıyor. Brüksel'deki Olağanüstü Liderler Zirvesi 'ne katılan 30 ülkenin liderleri, zirve öncesi aile fotoğrafı çekimi için bir araya geldi.

Bu anlar aile fotoğrafı çekilirken yansıdı: Erdoğan ve Biden el sıkıştı

ERDOĞAN VE BİDEN EL SIKIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın da fotoğraf çekimi öncesinde el sıkıştığı anlar kameralara yansıdı.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'deki ikili temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir araya geldi.

Bu anlar aile fotoğrafı çekilirken yansıdı: Erdoğan ve Biden el sıkıştı - Resim : 2

STOLTENBERG ZİRVE ÖNCESİ KONUŞTU

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, basın mensupların yaptığı açıklamada, “Başkan Putin, bağımsız egemen bir ulusa karşı savaş açarak büyük bir hata yaptı. Ukrayna halkının gücünü, Ukrayna halkının ve silahlı kuvvetlerinin cesaretini hafife aldı. Beklediklerinden çok daha fazla dirençle karşılaşıyorlar” dedi.

Bu anlar aile fotoğrafı çekilirken yansıdı: Erdoğan ve Biden el sıkıştı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan NATO liderler zirvesi Brüksel biden aile fotoğrafı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.