Bu akşam Yasak Elma yeni bölüm var mı? Yasak Elma bugün var mı? Fox Yayın akışı 3 Ocak 2022

Yasak Elma bu akşam var mı merak ediliyor. Fox TV 3 Ocak 2022 Yayın akışını inceleyenler bir sürpriz ile karşılaştı. Yılbaşı haftası olması nedeniyle birçok dizi yeni bölümü ekrana getirmemişti. Peki Yasak Elma bu akşam yeni bölüm var mı? Pazartesi günleri ekrana gelen Yasak Elma neden yok?

Pazartesi akşamları izleyicinin karşısına çıkan Yasak Elma dizisi bu akşam var mı merak ediliyor. Dizinin sosyal medya hesabından da konuyla ilgili açıklama yapıldı. Fox Tv yayın akışına göre ise dizinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği de belli oldı.

BU AKŞAM YASAK ELMA YENİ BÖLÜM VAR MI?

Fox TV 3 Ocak 2022 yayın akışına göre Yasak Elma bu akşam ekrana gelmiyor. Dizinin yerine Osman Pazarlama adlı film yayınlanacak. Ardından ise Yasak Elma'nın tekrar bölümü ekrana gelecek.

Yasak Elma bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?

Her Pazartesi akşamı izleyicisine heyecanlı anlar yaşatan Yasak Elma bu akşam yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü 17 Ocak 2022 Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Proje kaldığı yerden nefesleri kesmeye devam edecek.

Bu akşam Yasak Elma yeni bölüm var mı? Yasak Elma bugün var mı? Fox Yayın akışı 3 Ocak 2022 ile ilgili etiketler Yasak Elma bu akşam yasak elma var mı yasak elma bu akşam varmı yasak elma neden yok yasak elma yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.