Bu akşam Gönül Dağı var mı?

TRT 1 ekranlarının büyük beğeniyle takip edilen dizilerinden Gönül Dağı yeni bölümüyle merak konusu oldu. Dizinin yakın takipçileri Gönül Dağı yeni bölümü var mı yok mu gibi aramalar yapıyor. Konuya ilişkin ise TRT 1’den açıklama geldi. Peki, Bu akşam Gönül Dağı var mı?Gönül Dağı yeni bölüm var mı yok mu? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? (TRT 1 3 ARALIK YAYIN AKIŞI) detaylar haberimizde…

Her hafta yayımlanan yeni bölümüyle reytingleri domine etmeyi başaran Gönül Dağı’nın yeni bölümüne ilişkin açıklama geldi. Diziseverler arama motorlarında Gönül Dağı var mı yok mu aramaları yapmaya başladı. TRT 1’den de konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Bu akşam Gönül Dağı var mı?Gönül Dağı yeni bölüm var mı yok mu? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? (TRT 1 3 ARALIK YAYIN AKIŞI) detayları sizler için derledik.

BU AKŞAM GÖNÜL DAĞI VAR MI?GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM VAR MI YOK MU? GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN? (TRT 1 3 ARALIK YAYIN AKIŞI)

Her hafta cumartesi akşamı yeni bölümüyle saat 20:00’de yayımlanan yeni bölümüyle beğeni toplayan Gönül Dağı 2022 Dünya Kupası nedeniyle büyük bir araya girdi. Bu nedenle bu akşam TRT 1 ekranlarında yayımlanan Dünya Kupası mücadelesi nedeniyle de Gönül Dağı’nın yeni bölümünün olup olmadığı araştırıldı. 

Böylece TRT 1 3 Aralık yayın akışına göre yeni bölümü olmayan Gönül Dağı ÖZEL bölümüyle diziseverlerin karşısında olacak. 

TRT ekranlarında 22:00’de yayımlanması planlanan Arjantin-Avustralya maçı öncesinde 20:00’de GÖNÜL DAĞI ÖZEL BÖLÜM izleyicilerin beğenisine sunulacak. 

 

Bu akşam Gönül Dağı var mı? ile ilgili etiketler Gönül Dağı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.