BTS J-Hope kimdir? Doğum günü ne zaman? Kaç yaşına girdi? En güzel şarkıları ve fotoğrafları!

BTS J-Hope kimdir? Kısa süre önce bir grup Güney Koreli genç tarafından kurulan grup kısa sürede ülkemizde ve tüm dünya çapında çok büyük bir hayran kitlesine ulaştı. BTS'nin en sevilen üyelerinden J-Hope büyük bir hayran kitlesine sahip.26 Mayıs'ta yayınladıkları cover ve blog yazılarıyla kendilerini tüm dünyaya tanıttılar.Peki BTS J-Hope kimdir? Doğum günü ne zaman? Kaç yaşına girdi? En güzel şarkıları ve fotoğraflarını haberimizde bulabilirsiniz...

BTS J-Hope kimdir? Son yıllarda büyük çıkış yakalayan BTS grubu tüm dünyada ününü arttırmaya devam ediyor.Ülkemizde de oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip grubun üyelerinden J-Hope doğum günü hayranları tarafından kutlanıyor.26 Mayıs'ta yayınladıkları cover ve blog yazılarıyla kendilerini tüm dünyaya tanıttılar.Grubun ismini ve müzik tarzlarını duyan vatandaşlar Güney Koreli ekibi soruşturmaya başlıyor.Peki BTS J-Hope kimdir? Doğum günü ne zaman? Kaç yaşına girdi? En güzel şarkıları ve fotoğraflarını haberimizde bulabilirsiniz...

BTS  J-Hope kimdir? Doğum günü ne zaman? Kaç yaşına girdi? En güzel şarkıları ve fotoğrafları!

BTS J-Hope kimdir?

Jung Ho-seok, daha çok bilinen sahne adıyla J-Hope, Güney Koreli rapçı dansçı ve söz yazarı. Ayrıca Big Hit Entertainment altındaki BTS grubunun ana dansçısı ve rapçisidir.

Jung Hoseok 18 Şubat 1994 tarihinde Gwangju, Güney Kore de doğdu.[1] BTS ile çıkış yapmadan önce 'NEURON' adlı dans takımının bir parçasıydı.[2]

13 Haziran 2013 yılında J-Hope BTS grubunun bir üyesi olarak M! Countdown da "No More Dream" şarkısı ile çıkış yaptı.

BTS - Jin

Üyeler arasında en iyi Çince konuşabilen, ailesi Seoul’de yaşadığı için kaldıkları yurda en son gelen görünüşü konusunda yüksek özgüvene sahip, oyunculuk eğitimi alan üyedir. Pembe rengini sevdiği için hayranlar ona Pembe Prenses dediler ve bu onun lakabı olarak kaldı. Numaralı lens kullanıyor. Grupta yemek yapmayı sevmesiyle ünlü; fakat üyeler onun yemeklerinin hep birbirine benzediğini söylüyor. Evleneceği kadının iyi yemek yapan birisi olmasını istiyor. Super Mario’dan vaz geçemez, oyun oynamaya bayılır. Dans konusunda diğer üyelerden geride kaldığını kabul etmesine rağmen dansını geliştirmek için çok çalışıyor. ToppDogg üyesi ve eski Bangtan stajyeri Kidoh ile yakın arkadaşlar.

BTS, Güney Kore'de 2013 yılında çıkış yapan bir K-Pop grubu.

Açılımı Bangtan Boys ya da Beyond The Scene olan grubun kuruluş süreci daha önceye dayanıyor. Kore'de pop grupları birer proje. Şirketler seçmeleri başlatıyor ve katılan gençler arasından en yetenekli olanlar özel bir eğitim süreciyle gruplara dahil ediliyor. BTS de böyle bir sürecin sonunda 2013'te 'No More Dream' ile çıkış yaptı.7 kişiden oluşan BTS, kısa sürede Kore'nin en popüler erkek grubuna dönüştü.
Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook adlı 7 gençten kurulu olan grup, kariyerinin başında pek çok önemli ödüle layık görüldü.

Öyle ki, bu başarı Amerika'ya bile sıçradı.
Grubun daha önce toplama albümleri de Amerika'nın yasal albüm listesi Billboard 200'e son sıralardan girmişti, ancak ikinci stüdyo albümleri olan "Wings" aynı listeye 26. sıradan girdi ki bu bir K-Pop tarihinde bir ilkti. Albüm Kore'nin Gaon albüm listesine göre de Kore tarihinin en çok satan albümü oldu.

Tüm dünya tanıyorken Amerika'nın ne önemi var diyorsanız, yanılıyorsunuz.
Dünya müzik piyasasının kalbi Amerika'da atıyor ve Asya endüstrisi ne kadar büyürse büyüsün Amerika'da var olabilmek dünyanın kapılarını açmanın hala tek yolu. Bu o kadar zorlu bir mücadele ki, şöyle örnek verelim; One Direction dev bir grup olmasına ve elbette İngilizce söylemelerine rağmen yıllar önce Amerika'da seslerini duyurabilmek için çok çaba harcadı. Dünyada popüler olan pek çok İngiliz grup Amerika'da yer edinemiyor.

İşte BTS İngiliz grupların yapamadığını Korece ile yaptı.
Çıtayı giderek daha da yükselttiler, bu yıl yayınladıkları yeni albümleri "Love Yourself: Her" bu kez Billboard'a 7. sıradan girdi ki, en büyük dünya yıldızlarını bile oralarda görmek her zaman mümkün olmuyor. Albümden (방탄소년단) 'DNA' Youtube'da 200 milyona yaklaştı. Amerika'da şansını ilk deneyen grup BTS değil, 2NE1 2014'te will.i.am ile çalışmıştı; ancak bu denli büyük bir başarı yakalayamadılar.

Grubun bu denli başarılı olmasının en önemli sebebi kuşkusuz hayran grubu Army.
Army'ler gruplarına o kadar sadakatle bağlı ki, hiçbir durumda onları yalnız bırakmıyorlar. Albüm satış rakamları da bunu gösteriyor.

Güney Kore Genel Bilgiler

Güney Kore’ye gidip Türkiye’den geldiğinizi söylediğinizde büyük bir ilgiyle karşılaşabilir ve Korelilerin misafirperverliğiyle tanışabilirsiniz. Kore savaşında ülkeye destek olan Türk askerlerinden dolayı halkımıza karşı çok sıcaktırlar.

Başkent Seul’un ortasından akan Han nehri şehri ikiye bölmektedir. Nehir üzerinde 28 köprü bulunmaktadır. Görkemli binaları, tarihi yapıları ve manzarasıyla turistler tarafından çokça ziyaret edilen şehirlerdendir.

Ülkede dizi ve film sektörü gelişmiş durumdadır. Kore dizileri oldukça ilgi görmektedir.

Ülke halkı tarafından da yoğun şekilde kullanılan resmi dil Korecedir.

Para birimi olarak Güney Kore wonu kullanılmaktadır.

Yerel saat Türkiye saatine göre 7 saat daha ileridir.

Güney Kore’ye yapılan, süresi 90 günü aşmayan ziyaretlerde vize gerekmemektedir.

Lokasyon / Konum

Doğu Asya’da Kore Yarımadası’nın güneyinde yer alır. Batısında Çin Halk Cumhuriyeti, doğusunda Japonya, ve kuzeyinde Kuzey Kore ile komşudur.

En Çok Ziyaret Alan Şehirleri

Pusan, Incheon, Daegu, Ulsan, Gwangju, Seul

İklim / Hava Durumu

Kışın karalardan esen soğuk rüzgarların etkisindedir. Kışın nadiren kar yağarken yağmur görülmez. Yazları ise sıcak ve nemli muson rüzgarlarının etkisi altına girer. En yağışlı geçen ay Temmuz’dur.

Ne Zaman Gidilir

Nisan-Mayıs ve Eylül-Ekim ayları gitmek için en uygun dönemlerdir.

Ülke Mutfağı / Ne Yenir Ne İçilir

Ülke mutfağında sarımsak, sebze, soya sosu, kırmızı biber, susam ve susam yağı çok kullanılmaktadır. Ulusal yemekleri Kim Chi adı verilen bir turşu türüdür.

 

BTS J-Hope kimdir? Doğum günü ne zaman? Kaç yaşına girdi? En güzel şarkıları ve fotoğrafları! ile ilgili etiketler Güney Kore BTS
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.