Brunson'ın görev yaptığı kilise binası satıldı!

İzmir'de, casusluk suçlaması ile yargılanan ve 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldıktan sonra tahliye edilen ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'ın Alsancak'ta görev yaptığı Diriliş Kilisesi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bina, kilise derneği üyeleri Elif Doğan ve Semra Çetin tarafından satın alındı.

Uzun yıllardır kiralık olarak kullanılan kilise binasını, kilise cemaatine yakın olan Elif Doğan ve Semra Çetin'in aldığı öğrenildi. Doğan ve Çetin'in yaklaşık bir yıldır binayı satın alma girişiminde bulunduğu ve satış işleminin Andrew Craig Brunson'ın son duruşmasından önce gerçekleştiği belirtildi.

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası satıldı!

Diriliş Kilisesi Derneği eski Başkanı Handan Yılmaz tarafından kilise amacıyla yıllar önce kiralanan binanın 270 bin dolara satın alındığı öğrenilirken, anlaşmanın dolar üzerinden, ödemenin ise Türk Lirası ile yapıldığı ifade edildi.

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası satıldı! - Resim : 2

Binanın kilise olarak kullanılmasına devam edileceği belirtildi.

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası satıldı! - Resim : 3

Öte yandan, Andrew Craig Brunson'ın avukatı İsmail Cem Halavurt, kilise binasını satın alan Elif Doğan ve Semra Çetin'in müvekkilleri olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası satıldı! - Resim : 4

Brunson'ın görev yaptığı kilise binası satıldı! ile ilgili etiketler İzmir rahip brunson diriliş kilisesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.