Brunson iddialarının ardından dolar düşüşe geçti!

Türkiye ve Dünya kamuoyu, yarın İzmir'de görülecek olan Rahip Brunson duruşmasına odaklandı. NBC tarafından iki ülkenin Brunson konusunda anlaştığı iddiası üzerine dolarda düşüş başladı.

Beyaz Saray Rahip Brunson'un yarınki duruşmada serbest bırakılmasını umuyor. İddialara göre; Washington ve Ankara arasında gizli bir anlaşma sağlandı. Anlaşma gereği İzmir'deki evinde ev hapsi süren Rahip Brunson, 12 Ekim Cuma günü (Yarın) görülecek duruşma sonrasında serbest bırakılarak ülkesine dönecek. Bunun karşılığında Beyaz Saray Türkiye'ye yönelik uygulamaya koyduğu yaptırımları hafifletecek.

DOLAR'DA HIZLI DÜŞÜŞ
Brunson'ın serbest kalacağına dair haberlerin basında yer almasının ardından ekonomi de hareketlendi. Türk lirası, dolar karşısında hızla değer kazanmaya başlarken dolar da dakikalar içerisinde düşüşe geçti.

EURO VE DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR?

11 Ekim 2018 Saat 22:15 itibarı ile DOLAR KURU : 5.92 TL

11 Ekim 2018 Saat 22:15 itibarı ile EURO KURU : 6.88 TL

Bugün sabah saatlerinden itibaren aşağı yönlü bir eğilim içerisinde olan kur, zaman zaman yeniden 6 bandına ulaşsa da, yeniden bu aşağı yönlü bir grafik çiziyor.

Dolar kuruyla birlikte altın fiyatlarında da bir gerileme göze çarparken, BIST 100 Endeksinde önceki günün kapanış seviyesine göre bir artış gözlemleniyor.

Brunson iddialarının ardından dolar düşüşe geçti! ile ilgili etiketler Dolar brunson
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.