Bruno Pinheiro'da son dakika pürüzü! Beşiktaş yönetimi beklemeye geçti...

Beşiktaş yönetiminin Bruno Pinheiro için kulübü Estoril'e 350 bin euroluk çıkış tazminatını ödemek istemediği iddia edildi! İstanbul'a davet edilen Portekizli teknik direktörün gelişindeki gecikmenin sebebi bu... Ancak, Beşiktaş'ta çalışmayı çok isteyen 45 yaşındaki teknik adam kulübüyle sorunu çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın müstakbel teknik direktörü Bruno Pinheiro'da son dakika pürüzü yaşanması Siyah-Beyazlı yönetimi alternatifleri değerlendirmeye itti.

Sergen Yalçın'ın istifasının ardından hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Portekizli çalıştırıcı ile her konuda anlaşmıştı. Portekiz basınında çıkan haberlere göre, Beşiktaş, Bruno Pinherio ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Portekizli çalıştırıcının söz konusu sözleşme kapsamında yıllık 900 bin Euro kazanacağı öne sürüldü.

Pinheiro'nun sözleşmesinde başarı bonusları ve uzatma opsiyonu da bulunuyor. Ancak, Estoril kulübü sözleşmeyi feshetmeye yanaşmıyor!

"PORTEKİZ LİGİ'NİN EN İYİSİ"

Yönetici Ceyhun Kazancı, "Portekiz Ligi'nin en iyi teknik direktörü... Avrupa'nın devleri onu kapmadan biz alalım" diyerek başkan Ahmet Nur Çebi'yi ikna etmişti.

İstanbul'a davet edilen Bruno Pinheiro'nun gecikmesinin sebebi, Estoril'in tazminat istemesi.

Haberde, "Beşiktaş, Pinheiro'nun mevcut sözleşmesinde yer alan 350 bin Euro değerindeki fesih maddesini ödemek istemiyor. Estoril ise söz konusu fesih bedelinin ödenmemesi durumunda Pinheiro'nun ayrılmasına izin vermemeyi düşünüyor." denildi.

Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine Önder Karaveli yönetiminde çıkacak olan Beşiktaş alınacak galibiyete göre devre arasına kadar Önder hocayla devam edebilir. Başkan Çebi'nin gönlünde yatan ismin Şenol Güneş olduğu da biliniyor.

Bruno Pinheiro'da son dakika pürüzü! Beşiktaş yönetimi beklemeye geçti... ile ilgili etiketler Beşiktaş Portekiz Bruno Pinheiro estoril Ceyhun Kazancı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.