Bruno Fernandes'ten tarihi performans

Premier League'de Bruno Fernandes rüzgarı esiyor... Manchester United'ın Portekizli yıldızı, Kasım ayından sonra Aralık ayında da "Ayın Futbolcusu" ödülünü aldı. 26 yaşındaki futbolcu 2020'de bu ödülü 4 kez alarak daha önce kimsenin başaramadığını başarmış oldu.

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Bruno Fernandes, Premier League tarihine geçti. Ada'da "Aralık Ayının Oyuncusu" seçilen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2020 takvimi içinde bu ödülü 4 kez alarak, bunu başaran ilk isim oldu. Fernandes şubat, haziran ve kasım aylarında da Premier League'de ayın futbolcusu ödülüne layık görülmüştü.

United'a geçen sezon devre arasında Sporting'den gelen Bruno Fernandes, Aralık ayında 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağşlamıştı. "Kırmızı Şeytanlar", 55 milyon euroluk transferlerinin sadece hücumda değil, oyunun savunma yönünde de ne kadar etkili olduğunu göstermek için Twitter hesabından şu videoyu paylaştı:

 

Kısa sürede Manchester United taraftarının sevgilisi olan Bruno Fernandes için "Bruno Bruno o da tıpkı Cristiano (Ronaldo) gibi Lizbon'dan geldi" anlamına gelen besteler söyleniyor. Güncel piyasa değeri 90 milyon euroya kadar yükselen başarılı futbolcu bu sezon Premier League'de 17 maçta 11 gol, 7 asistlik muazzam bir skor katkısı sağladı. 

Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'in Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından kovulması gündemdeyken başlayan yükselişle Premier League liderliğine kadar uzanan Manchester devi, 35 puanla ezeli rakibi Liverpool'a 3 puan fark atmış durumda... İki takım bu pazar günü Anfield Road'da kozlarını paylaşacak. Premier League'de 11 maçtır kaybetmeyen United, bu süreçte 9 maç kazanıp 2 kez berabere kaldı.

Bruno Fernandes'ten tarihi performans

Bruno Fernandes'ten tarihi performans ile ilgili etiketler Manchester United bruno fernandes premier league

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.