Bruno Fernandes Manchester United'la sözleşmesini 2026'ya kadar uzattı

Manchester United, Bruno Fernandes ile 2026'ya kadar sürecek yeni sözleşme imzalandığını duyurdu. Sözleşmede bir yıllık uzatma opsiyonu bulunduğu da belirtildi. Portekizli yıldız, "Bu takımı izleyerek büyüdüm, bir gün burada oynama şansını yakalamanın hayalini kurdum" dedi.

Manchester United, Portekizli yıldızı Bruno Fernandes'in sözleşmesini 2026'ya kadar uzattı.

Premier League devi, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernandes ile 2026'ya kadar sürecek yeni sözleşme imzalandığını duyurdu. Sözleşmede bir yıllık uzatma opsiyonu bulunduğu da belirtildi.

Fernandes; Novara, Udinese, Sampdoria ve Sporting Lizbon'da oynadıktan sonra 2020'de Manchester United'a transfer oldu.

Manchester United'da 117 maça çıkan Fernandes, 49 gol kaydetti.

Kırmızı Şeytanlar'ın 1 numaralı yıldızı konumundaki Fernandes, son iki yıldır "Bobby Charlton Yılın Oyuncusu" ödülünü kazanıyor.

 

Bruno Fernandes Manchester United'la sözleşmesini 2026'ya kadar uzattı

"BU TAKIMI İZLEYEREK BÜYÜDÜM"

"Manchester United'a katıldığım andan itibaren kulüp ve harika taraftarlarımızla özel bir ilişkim oldu. Bu takımı izleyerek büyüdüm, bir gün burada oynama şansını yakalamanın hayalini kurdum.

"İki yıl sonra bile, Old Trafford'a adım atmak, hayranların şarkımı söylediğini duymak ve Stretford End'in önünde gol atmak hala harika hissettiriyor. Bu formayı giymek ve inanılmaz kulübümüz için savaşmak gerçek bir ayrıcalık.

"Burada başarmak istediğim daha çok şey var ve bunun kadro ve personelin geri kalanı için aynı olduğunu biliyorum. Her şeyden çok, hayranlara hak ettikleri başarıyı vermek istiyoruz."

 

Bruno Fernandes Manchester United'la sözleşmesini 2026'ya kadar uzattı ile ilgili etiketler Manchester United bruno fernandes premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.