Bruce Willis kimdir, Hastalığı Ne? Bruce Willis kimdir oyunculuğu neden bıraktı?

Hollywood yıldızı Bruce Willis'in hayatı oyunculuk kariyerini bırakacağını açıklamasının ardından gündeme geldi. Ünlü oyuncu Willis, işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen hastalığa yakalandı. Peki Bruce Willis kimdir, Hastalığı Ne? Bruce Willis kimdir oyunculuğu neden bıraktı? İşte detaylar...

Bruce Willis kimdir, sorusu son gelişmelerin ardından merak konusu oldu. Çok sayıda sinema ve televizyon dizisinde yer alan Bruce Willis'in filmleri dünyada 3,05 milyar dolar gişe yapmıştı. 67 yaşındaki Bruce Willis'in son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve 'Afazi' teşhisi koyulduğu öğrenildi.

BRUCU WİLLİS KİMDİR, HASTALIĞI NE?

Walter Bruce Willis 19 Mart 1955'te Batı Almanya'da dünyaya geldi. Amerikalı bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olarak Almanya'nın Idar-Oberstein kentinde dünyaya gelen Willis, çocukluk yıllarını New Jersey'de geçirmiş, daha sonra New York'a yerleşerek oyunculuk kariyerine adım attı.

Bruce Willis kimdir, Hastalığı Ne? Bruce Willis kimdir oyunculuğu neden bıraktı?

Emmy ve Altın Küre ödüllü yıldızın filmleri dünyada 3,05 milyar dolar gişe yaptı. Bruce Willis, birçok televizyon dizisinin yanı sıra 'Die Hard' (Zor Ölüm) gibi ses getiren aksiyon filmlerinde rol almıştı.

Üç çocuk babası olan Willis, 21 Mart 2009 tarihinde Emma Heming ile evlendi.

Bruce Willis kimdir, Hastalığı Ne? Bruce Willis kimdir oyunculuğu neden bıraktı? ile ilgili etiketler Bruce Willis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.