Brooklyn Nine-Nine İlgi Çekmeye Devam Ediyor! Herkesin Konuştuğu O Haber! Gündeme Bomba Gibi Düştü

Brooklyn Nine-Nine yayınlandığı günden itibaren herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Yayınlandığı ilk günden beri dikkat çeken bu komedi filmi ilgi çekmeyi tüm hızıyla devam ettiriyor. Beğenilen dizi aynı zamanda yer verdiği komedi serüveni ile sevenlerini mutlu ediyor. Eğlenceli bir dizi olarak yapılan ve ilk günden beri komedi tarafıyla öne çıktı.

Brooklyn Nine-Nine yayınlandığı günden itibaren herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Yayınlandığı ilk günden beri dikkat çeken bu komedi filmi ilgi çekmeyi tüm hızıyla devam ettiriyor. Beğenilen dizi aynı zamanda yer verdiği komedi serüveni ile sevenlerini mutlu ediyor. Eğlenceli bir dizi olarak yapılan ve ilk günden beri komedi tarafıyla öne çıktı. 

Brooklyn Nine-Nine İlgi Çekmeye Devam Ediyor! Herkesin Konuştuğu O Haber! Gündeme Bomba Gibi Düştü

 Brooklyn 99 seven izleyiciler için pek çok öneri bulunuyor. Sitcom önerileri ile öne çıkan dizinin yapımı da oldukça başarılı bulunuyor. Sizler için 8 sitcom önerisi bulunuyor. 

 

Dan Goor ve Michael Schur Teorisi! İşte O Sevilen Komedi Dizisi! Brooklyn Nine-Nine Gündeme Bomba Gibi Düştü

 

Dan Goor ve Michael Schur'un kurucusu olduğu komedi dizisi yepyeni bir sezonla izleyici ile buluşuyor. En güzel ve en sevilen polisiye sitcom dizilerinden bir tanesi olan Brooklyn Nine-Nine 2013'den beri izleyici tarafından vazgeçilmez kabul ediliyor. İzleyicinin heyecanla beklediği yeni sezonda da apayrı bir serüven izleyici tarafını bekliyor. 2014 yılı başta olmak üzere yeni sezonda da izleyicisini mest etmeyi başaran bir dizi... 

Brooklyn Nine-Nine İlgi Çekmeye Devam Ediyor! Herkesin Konuştuğu O Haber! Gündeme Bomba Gibi Düştü - Resim : 2

 Son sezonu ise bu yaz ayında yayınlanacak olan dizide serüven devam edecek. Ağustos ayında ekranda olacak yeni sezon bölümleri heyecan yaratacak. Brooklyn Nine-Nine bir polisiye durumunu yansıtıyor ve oldukça komedi doku bir serüven olarak ortaya çıkıyor. Esprili anlatımı ve heyecan dolu macerası ile serüveni oldukça merak konusu olan bu proje izleyici tarafından şiddetle tavsiye ediliyor.

Brooklyn Nine-Nine İlgi Çekmeye Devam Ediyor! Herkesin Konuştuğu O Haber! Gündeme Bomba Gibi Düştü - Resim : 3

 Çeşitli ironiler üzerine kurulu olan bu serüven insanı düşündürmeye ve komedi dolu anlara sürüklemeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda da oldukça ilgi göreceği düşünülüyor. Ağustos ayı sabırsızlıkla beklenirken serüven de hayli merak konusu oldu. 

Brooklyn Nine-Nine İlgi Çekmeye Devam Ediyor! Herkesin Konuştuğu O Haber! Gündeme Bomba Gibi Düştü ile ilgili etiketler Brooklyn Nine-Nine
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.