Brooklyn Nine-Nine 7. sezon izle! 1. Bölüm

Brooklyn Nine-Nine 7. sezon izle! Geçtiğimiz yıl Fox’un iptal etmesinin ardından NBC tarafından kurtarılan, Emmy ve Altın Küre ödüllü Brooklyn Nine-Nine, daha 7. sezonu yayınlanmadan 8. sezon onayı almayı başardı. Dizinin hayranları 7. sezonda ne olacağını merak ediliyor. Brooklyn Nine-Nine 7. sezon izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Brooklyn Nine-Nine 7. sezon izlemek için detaylar haberimizde...

Dizinin hayranları 7. sezonda ne olacağını merak ediliyor. Brooklyn Nine-Nine 7. sezon izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Geçtiğimiz yıl Fox’un iptal etmesinin ardından NBC tarafından kurtarılan, Emmy ve Altın Küre ödüllü Brooklyn Nine-Nine, daha 7. sezonu yayınlanmadan 8. sezon onayı almayı başardı. İşte Brooklyn Nine-Nine 7. sezon izlemek için detaylar haberimizde...

Saturday Night Live ve Parks and Recreation dizilerinde çalışan Daniel J. Goor‘un yaratıcısı olduğu, başrolünde başarılı komedyen Andy Samberg‘in yer aldığı Brooklyn Nine-Nine, New York Polisi’nin Brooklyn’deki kurgusal 99. Bölge Karakolu’ndaki dedektiflerinin ve polis şefinin başından geçen olayları konu alıyor.

BROOKLYN NİNE-NİNE 7 SEZON İZLE

Dizide Andy Samberg, oldukça başarılı bir polis olan ancak kurallara uymamasıyla ve muzır davranışlarıyla ün kazanan Jake Peralta karakterini canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Andy Samberg ile beraber Andre Braugher, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Chelsea Peretti ve Joe Lo Truglio gibi isimler yer alıyor.

Brooklyn Nine-Nine’ın 8. Sezon Yayın Tarihi Henüz Netlik Kazanmadı

Polisiye ve komedi türlerini aynı pota içerisinde eriten dizi, 2018’de Fox tarafından iptal edilmiş, bu kararın ardından sosyal medyada büyük yankı uyandıran diziyi NBC kanalı kendi bünyesine katmıştı. 6. sezonu NBC’de yayınlanan dizinin 6 Şubat 2020‘de başlayacak 7. sezonu için heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. Merakla beklediğimiz Brooklyn Nine-Nine, daha 7. sezonu yayınlanmadan 8. sezon onayını almayı başardı.

Brooklyn Nine-Nine 7. sezon izle! 1. Bölüm ile ilgili etiketler Netflix Amerika yeni bolüm yeni sezon yabancı dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.