Brooklyn Beckham hanımcılıkta sınır tanımıyor! Son hareketi 'yok artık' dedirtti

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham, oyuncu Nicola Peltz'le evlendikten sonra eşinin soyadını alarak herkesi şoke etmişti. Sadece bununla sınırlı kalmayan Brooklyn, eşinin adını göğsüne dövme yaptırmış, ardından da elinin üstüne 'evli' yazdırmıştı. Nicola Peltz'e olan düşkünlüğüyle tüm dünyada adından söz ettiren Brooklyn'ın son hamlesi 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

David ve Victoria Beckham çiftinin büyük oğlu İngiliz fotoğrafçı Brooklyn Beckham (23), ABD’li oyuncu Nicola Anne Peltz (27) ile geçtiğimiz Nisan ayında evlenmişti. Brooklyn Beckham, Nicola Peltz'le evlendikten sonra alışılmışın dışında bir harekete imza atmış ve eşinin soyadını almıştı.


EŞİNİ BEDENİNDE ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ

Eşinin soyadını almasının şaşkınlığı devam ederken, Brooklyn başka bir hamlede bulunmuş ve ensesine Peltz'in gözlerinin dövmesini yaptırmıştı. Bununla da sınırlı kalmayan Brooklyn, koluna "evli" anlamına gelen "married" yazılı bir dövme daha yaptırmıştı. Ayrıca göğsünde "Peltz", sol yüzük parmağında "N" yazan Brooklyn vücuduna yeni dövmeler ekletip boynuna "Nicola" başka bir parmağına da aşık anlamına gelen "lover" kelimesini yazdırmıştı.

Brooklyn Beckham hanımcılıkta sınır tanımıyor! Son hareketi 'yok artık' dedirtti

Dünyaca ünlü futbolcu David Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham eşine olan aşkını daha nasıl kanıtlayabilir derken beklenen oldu Brooklyn bu kez de 15 milyon takipçisinin buluduğu Instagram profiline “Nicola’nın eşi” yazdı. Ünlü ismin bu hareketi şaşırtırken bir sonraki hamlesinin ne olacağı ise merak edildi.

Brooklyn Beckham hanımcılıkta sınır tanımıyor! Son hareketi 'yok artık' dedirtti - Resim : 2

 

Brooklyn Beckham hanımcılıkta sınır tanımıyor! Son hareketi 'yok artık' dedirtti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Dövme Nicola Anne Peltz brooklyn beckham
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.