Broadway'den İstanbul'a Müzikaller izleyenleri mest etti!

Müzik ve televizyon dünyasının önde isimleri 11 yıl aradan sonra sahneledikleri müzikalle izleyicilerden büyük alkış aldı.

Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, 11 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava’da yeniden görücüye çıktı. Yönetmen koltuğunda Haldun Dormen otururken gecenin onur konukları ise Perran Kutman ve Selçuk Yöntem oldu. Müzikalde Ayça Varlıer, Edis, Emre Altuğ, Ethel Mulinas, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Mert Turak, Onur Turan, Pamela, Sami Levi, Şehnaz Sam, Burcu Biricik ve Yeliz Şar yer aldı. Gökçe Bahadır’ın söylediği “Yalnız Kullar” performansı, Pamela’nın “All That Jazz” yorumu, Irmak Ünal’ın “Evita”sı, Emre Altuğ ve Ayça Varlıer’in birlikte söyledikleri “Hep Böyle Kal” şarkısının yanı sıra Burcu Biricik’in “Chicago” performansı ve Edis’in Gökçe Bahadır ile “Grease”i yeniden yorumlamaları seyirciden büyük alkış aldı.

broadwayden-istanbula-muzikaller11-yil-aradan-sonra-seyirciyle-bulustu-9905-dhaphEjGuqClWAUi1V9PVVjcZRA

Gecede "Notre Dame de Paris", "Chicago", "Cabaret", "Mama Mia", "Dream Girls", "Damdaki Kemancı", "Evita", "Grease" gibi Broadway müzikallerinin yanı sıra "Lüküs Hayat", "Hisseli Harikalar Kumpanyası" gibi Türk müzikallerinden de şarkılara yer verildi.

broadwayden-istanbula-muzikaller11-yil-aradan-sonra-seyirciyle-bulustu-9905-dhaphPI_obkPMoEmjyv1naB5Hfg

4 bin 500 kişinin izlediği müzikali Çağla Şıkel, Onur Saylak, Bade İşçil, Gani Müjde, Nasuh Mahruki, Göksel Kortay, Metin Uca, İzzet Öz, Nedim Saban’ın da aralarında olduğu ünlü isimler de takip etti.

broadwayden-istanbula-muzikaller11-yil-aradan-sonra-seyirciyle-bulustugVeURah0HEaoQ549fNsDVA

Gecenin finalinde bütün oyuncular ile beraber müzikalin onur konukları Selçuk Yöntem ve Perran Kutman da sahneye çıkarken, seyirciler uzun süre ayakta alkışladı.

Broadway'den İstanbul'a Müzikaller izleyenleri mest etti! ile ilgili etiketler Selçuk Yöntem Haldun Dormen broadway'den istanbula müzikal perran kutman mama mia cabaret notre dame de paris chicago
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.