Britney Spears nişanlısı Sam Asghari'den hamile olduğunu duyurdu

Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu Britney Spears (40), kendisinden 12 yaş küçük nişanlısı Sam Asghari'den bebek beklediğini müjdeledi. Ünlü pop yıldızı Britney Spears, 3. kez anne olacak.

40 yaşındaki Amerikalı pop yıldızı Britney Spears, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediklerini duyurdu. Şarkıcı, mesajında, kilo aldığını fark edip, test yaptığını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti. Instagram'da 40,5 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, çiçek ve kahve temalı bir fotoğrafını paylaşarak hamile olduğunun müjdesini verdi.

Britney Spears nişanlısı Sam Asghari'den hamile olduğunu duyurdu

Spears ve Asghari, 2016 yılında ünlü şarkıcının klip çekimlerinde tanışmıştı. Britney Spears, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Sam Asghari ile geçtiğimiz yıl Eylül ayında nişanlandıklarını Instagram hesabından duyurmuştu. Mutlu bir birliktelikleri olan ikili ilk bebeklerine kavuşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

 

2 ÇOCUĞU VAR

Özel hayatında sorunlar yaşayan ve bir dönem rehabilitasyon merkezinde de tedavi gören Spears’ın 2004'te evlenip 2007'de boşandığı ikinci eş Kevin Federline ile olan evliliğinden Sean Preston (16) ve Jayden James (15) isminde iki oğlu bulunuyor.

 

Britney Spears nişanlısı Sam Asghari'den hamile olduğunu duyurdu ile ilgili etiketler Britney Spears Sam Asghari Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.